• 2294
    geçen sene bu haftalarda durup dururken ortaya attıkları "galatasaray'ın lehine hakem hataları" isimli tiyatronun yeni perdesini oyuna koymuşlar.

    o saçma sapan twitter videosundan sonra sezon sonuna kadar hakemler ağzımıza sıçtı tabiri caizse. o video ile bizi resmen demirören'e ve mhk'ya paslayarak işimizi bitirdiler. bu işin arkasındaki orospu çocuğunu da tahmin ediyorum ben. o ayrı bir tartışma konusu.

    ama benim en çok canımı sıkan durum; beşiktaş geçen sene en kritik maçlarını hakemlerin desteğiyle kazandığında medyadaki kendine galatasaraylı diyen götlekler hakeme takılmayın zaten kalite farkı var diye ötüp durmuştu. hem de üstüne vazife olmamasına rağmen. şimdi galatasaray kazanırken o yalamalar çıkıp beşiktaşlılara diyor mu hakeme takılmayan diye? demiyor, çünkü beşiktaşlı favı almak moda. bu devirde bir şekilde gemini yürüteceksin. beşiktaşlılar sosyal medyada örgütlü ve güçlü olduğu için sürekli onların lehine konuşup prim yapacaksın. soran olursa da galatasaraylıyım diyeceksin.

    gün olur devran döner demişler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın