resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1585
    romanya'nın en zengin adamlarından. becali ile birlikte yediği komisyonun haddi hududu yokken nereden geldiği belli olmayan argümanlarla sosyalist görüşlü ilan edilmiştir.

    galatasaray'ın elindeki gelmiş, geçmiş ve belki de gelecek en baba kadroyla sezonu sıfır kupayla kapatan, yine o 2000-2001 sezonunda üç maçta karşılaştığı mustafa denizli'nin fenerbahçesini bir kez bile yenemeyen, arif, emre, okan istediği için sezonun en kritik maçına jardel ile çıkmak yerine ilk 11'de serkan aykut'a yer verip üst üste beşinci şampiyonluğumuza turp sıkan korkağın teki.

    http://www.mackolik.com/...nerbahce-Galatasaray

    tüm bunlar ortadayken bugün arda ve çetesinin ağzıyla konuşmasına bazı arkadaşlar neden çok şaşırıyor ben anlam veremiyorum. adamınız hep buydu, hiç değişmedi ki. güç kimdeyse, çıkarı kiminle örtüşüyorsa kolpa solcu lucescu orada.

    beşiktaş'a gittiğinde galatasaray'ın altını nasıl oymaya çalıştığını da hatırlamazsınız siz. ama beşiktaş'ın bizi yendiği maçtan sonra lucescu'yu alkışladınız. kerizlik bunu gerektirirdi çünkü.

    beşiktaş'a gittiği gibi mondragon'u almaya çalıştı. bu uğurda eski kulübüne kazık atmaya çekinmeyecek tıynette biri ama sorsan çok ilkeli bir adam. mondragon'da yapamadığını ertesi sene okan koç, ahmed hassan ve çağdaş atan transferlerinde yapıp bu aldığı topçuların birini bile doğru düzgün oynatmadı büyük taktisyen. ahmed hassan yedek girdiği maçlarda attığı gollerle krallığa yürüdü o sezon ama bu herif doğru düzgün ilk 11'de değerlendirmedi çünkü amaç galatasaray'ın yolunu kesmekti. galatasaray formasıyla poz veren çağdaş atan sırf bu adam var diye son anda kaypaklık edip beşiktaş'a gitti, kariyerini mahvetti. aynı şekilde okan koç bir daha kendine gelemedi. ama olsun büyük luce galatasaray'dan intikamını aldı. lucescu galatasaray'dan daha büyük çünkü bazıları için.

    şundan birkaç ay evvel yokluktan ve moral bozukluğundan olsa gerek mayıs der demez galatasaray'ın başına geçmeli yazmıştım. allah belamı verecek kesin. hamza hamzaoğlu gelsin bu herif gelmesin. iğrenç bir adam, iğrenç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın