aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5094
    türk futbolunun başındaki en büyük beladan sonraki ikinci büyük beladır.

    kulübünü iyi yönetemez ve fakat rekabetle yükselmek yerine iyi giden, seviye arttıranları kendi yanına çekme işini mükemmel yapar.

    inanın bana bu dinazor yerine fenerbahçe'nin başında senelerdir daha iyisini yaparak başarıya ulaşmaya dayalı rekabet anlayışına sahip bir başkan olsa futbolumuz çok daha ileride olurdu.

    fenerbahçe'de galatasaray'ı geçecek potansiyel yok mu? var. galatasaray'da da fenerbahçe'yi geçecek potansiyel var. işte bu gelişimi sağlar.

    bakın barcelona real madrid yarışına. ülke futboluna neler kattı. ne yaptı real? tiki takayı hakem kararlarıyla alt edip medya manipulasyonu ile başkan ve oyun anlayışını değiştirmesi için teknik adamlar üzerinde baskı mı kurdu?

    hayır. mourinho'yu, ancelotti'yi, zidane'ı getirdi. şimdi de alt yapısından mükemmel bir nesil çıkarıyor. barcelona da bu real'i muhtemelen tiki takayı bir adım ileri taşımanın yolunu bulup geçecek. keza dordmund - bayern, keza porto - benfica... liste uzar gider.

    aziz yıldırım kötü başkandır ama senelerdir de bu bahsettiğim yarışmacı rekabetin katilidir.türk futbolunu dinamitlemektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın