resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3366
    kimse destek olmayın demiyor, tuttuğumuz takım galatasaray zaten onun selameti için elbette desteklenecektir. fakat öyle komik argümanlarla savunuluyor ki, ağzım açık okuyorum yazılanları. doğru düzgün hiç bir hücum planı yok dedik, buna karşılık küfür yemişiz bazı arkadaşlardan. önceki dört oyuncunun serbestçe belli bir mevkisi olmadan oynayarak rakibin kafasını karıştırması gibi, futbolun en anlamsız cümleleri de cabası. hücum geçişlerinden dem vurulmuş ek olarak. hangi hücum geçişleri bunlar cidden merak ettim? topu kanatlara yayarak, beklerle pozisyon aramak mı bu hücum geçişleri? hem de iç saha maçında, hem de galatasaray gibi bir takımı yönetirken. üzerine doğru düzgün 1 defa gelebilecek kadar plansız oynayan rakibine, pozisyon vermemesi de harika savunma yerleşiminin ürünüymüş(!)

    geçen sene 3 teknik direktör değiştirip, lige son anda tutunan, bu sezon türkiye ligini zerre tanımayan yepyeni bir teknik direktör ile yapılanmaya gidip, oynadığı 6 hazırlık karşılaşmasında sadece 2 beraberlik alarak diğer 4 maçını kaybeden kayserispor'a karşı alınan bir galibiyet gözleri kör ettiyse, bizden bu sene de bir şey olmaz. aslında tudor'u suçlamakta yersiz belki de. adam benim kapasitem bu diyor, bu adamı abartan asıl kesim şakşakçıları.

    dediğim gibi iç sahada basit maçları kazanır, kritik maçların hepsini kaybeder, sezon sonunu görmeden gider diye tahmin ediyorum. aksi olur da başarılı olursa ki paok ve hajduk kariyerini bildiğim için imkansız bir ihtimal bu, çıkıp helal olsun der özür dilemesini de biliriz. ama bu adamın kalibresi galatasaray seviyesine uygun değil ve başarılı olması çok çok çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın