• 51
    wesley sneijder ile iligli alpaslan abi'nin başlığına girdiği (bkz: #2221647) nolu entry'deki görüşlerine saygı duymakla beraber enteresan bir kafa yaşadığına inanıyorum.

    nice alem şehriymiş, bir diğer alem şehri olan ve sneijder'in mekan açtığı ibiza'ya bir saat uzaklıktaymış, sneijder de o yüzden 1.8 milyon euro gibi bir paraya nice ile imzalamış. paragözmüş ya hani sneijder, ndiaye'ye -ki kendisinin başarılı olacağına inanıyorum- 9 milyon euro bonservisi gözünü kırpmadan ödeyebilecek kadar bonkör bir kulüpte 4.5 milyon euro garanti parasını bırakıp gidecek kadar paragözmüş. fenerbahçe, beşiktaş, başakşehir gibi kulüpler üstüne atlayıp senelik bizim verdiğimiz paraları verebilecekken o kendisine sunulan 20.000.000 euro tazminat maddesini kabul edecek kadar paragözmüş.

    hayır bir de alemciymiş. ulan bir kere şu adamın magazinde it köpek gibi sarhoş olduğu, gece hayatından dolayı performansının düştüğü ile ilgili bir haber gördük mü biz. halbuki sneijder o alemci haliyle takımın en fit oyuncusu olarak kampa döndü. bir de 90. dakikada hem beşiktaş'a hem fenerbahçe'ye hem de juventus'a gol atan performanslar sergiledi. öyle alemci bir adam ki son dakikaya kadar koruyabilmiş o kondisyonu. adam alemcilikten tüketmiş galatasaray kariyerini, bir de paragözlükten. sen neymişsin be wesley. karakopek'e gözümü açtığı için teşekkür ederim.

    (bkz: don't feed the troll)
App Store'dan indirin Google Play'den alın