resim
Mathías Olivera
Takım:Napoli
Mevki:Sol Bek
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Uruguay
  • 14
    isimsiz futbolcu transfer edilir, kaliteli adam alın derler.
    kaliteli yıldızlar getirilir, takımı yaşlandırıyorsunuz genç futbolcu alın derler.
    genç futbolcular alınır, takımı çömezler kampına çevirdiniz bize tecrübeli futbolcu lazım derler.
    tecrübeli futbolcu alınır, gen...

    27-31 yaş arasında yıldızlar takıma kazandırılır, scout ekibi hiçbir işe yaramıyor denir.
    20 yaşında sol bek gündeme gelir, kesin komisyon var bu işte denir.

    kusura bakmayın galatasaray taraftarının yüzde 70'inden fazlası tutarsız. ne istediğini bilmiyor, şımarıklığa kapılmış. her durumu her olasılığı eleştirme refleksi içine düşmüş.
    ya aptal mısınız diyeceğim ağır kaçacak, ilk defa bu kadar sinirlendim belki de. komisyon transferi yapılacak olsa gidip üç kuruşluk 20 yaşında futbolcu mu alırlar bre adam. komisyon transferi 30 yaş üstü olur, maliyetli olur. hangi akılsız gidip 10 milyon avroluk adam dururken 1 milyon avroluk futbolcudan komisyon almaya bakar. şu an sol beke 30 yaşında yedi milyon avroya adam alsalar ve buradan iki milyonu cebe indirseler ruhu duymaz kimsenin. neyden bahsediyorsunuz arkadaş ya!

    o çok övdüğünüz dortmund, bayern münih, roma, lyon gibi takımların taraftarları ne istediğini biliyor. tutarlılar, her durumu eleştirmiyorlar, ne istediklerini biliyorlar ve bu da camianın içine yansıyor bu doğrultuda taraftarın isteği yönünde ilerliyorlar. bazen türkiye'deki yöneticilere de hak vermiyor değilim. onu alsan ötekini, ötekini alsan onu istiyorlar. adamlar da hangi camiye imam olsun şaşırıyorlardır. yazık çok yazık taraftarın şu haline.
App Store'dan indirin Google Play'den alın