• 941
    son zamanlarda herkes bir gergin sneijder gitti, kaldi, gidecek mi, kalacak mi. sagolsun yagli surat yuzunden yapilan transferlerin bile tadini cikaramiyoruz.

    neyse ben bugun kendi adima hayatimi degistirecek guzel bir haber aldim. guney karolina'da yasiyorum ve bugun "charleston school of law" (charleston hukuk fakultesi) bana kabul mektubu yolladi. 3 seneye hayirlisiyla amerika'da galatasarayli bir avukat gorebilirsiniz.

    (bkz: #2131176) iki aylik hastane savasinin ardindan gecen ay ne yazik ki babami kaybettim. ondan bana kalan tek hatira bir gencliginde rahmetli dedemden kacirdigi chevroletnin resmi kaldi. bugun o resme bakip haberi verdim.

    kolay olmayacak. uc hafta on programa aldilar ben ve bazilarimizi (lsat skoru nispeten dusuk olanlara bazi okullarca boyle bir firsat taninabiliyor.) cok zordu, universite'ye hic benzemiyen bir sekilde not veriliyor (bilmeyenler icin hukuk amerika'da universite sonrasi 3 sene okunan bir alan tip gibi) ve cok okumak gerekiyor. daha cok okumak. muvekkilleriniz az zamanda cok is, hatta cok degil kusursuz is cikarmanizi bekleyecekler. iste bu yuzden hataya af yok.

    birde bunun baro sinavi var. hayatta alinabilecek en zor sinavlardan biri. bu sinavi gecemeyen cok kisi var. o yuzden benim durumum buz daginin gorunen kismi. simdi su altina, dagin asagisina dogru yuzmeye basliyorum.

    neyse hepinize iyi geceler, sneijder'i anlayin sneijder'le kalin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın