• 5
    evet ben bir iverson manyağıyım. kendisi bana basketbolu sevdiren 3 kişiden biridir * * *. oldum olası da pistons'ı sevmem. belli bir nedeni yoktur aslında sevmememin ama sevmem işte. karmaşık duygular içerisindeyim.

    eskiden bir gary peyton vardı. nba'in gelmiş geçmiş en büyük point guardlarından. yıllarca sonics takımında oynadı tarihe geçti ancak bir türlü özlemini duyduğu "o yüzüğü" takamadı. şampiyonluk görmeyi en çok hakeden oyunculardan biriydi ve nihayet heat formasıyla muradına erdi ve basketbolu bıraktı. bu örneği niye verdim çünkü aynı durum yavaş yavaş ai için de geçerli olmaya başladı. nba de şampiyonluk görmeyi en çok hakeden ancak bu hazza henüz erişememiş en önemli oyuncudur kendisi. yıllarca giydiği philly formasından kopmasındaki en önemli neden de budur.

    76ers forması giydiği ve doğu şampiyonu olup nba finali oynadığı dönemde coachu larry brown idi. o kazanan takımın en önemli özelliği mükemmel bir savunma takımı olması ve akabinde iverson önderliğinde hücum yapmasıydı. ne tesadüftür ki pistons'ı da mükemmel bir savunma takımı yapan aynı adam ve iverson gene hücum liderliğini alacak. bu benzer yapıda iverson başarılı olacak ve pistons geleneği bozmayarak en azından bir konferans yarı finali yapacaktır ancak doğu da şampiyon olmak celtics olduğu sürece diğer takımlara hayal gibi gözükmekte. gene de yürü be iverson sen yersin onları!
App Store'dan indirin Google Play'den alın