• 16660
    quakerboyun yazdıklarından iki çok önemli sonuç çıkar;

    buranın bir futbol takımı değil askeri okul olduğunu düşünen tudor takımdaki sevgi ve saygıya dayanan ortamı bozdu.

    diğeri de seneye tudor ile devam edilmesi gündemde.

    alman kulüplerindeki disiplin hiçbir yerde yok. ama adamlar birbirlerine bağlı ve takımlar. demek ki ikisi bir arada olabiliyormuş. yani burada hiçkimse takımda disiplin sağlanmasın demiyor; disiplin sağlamaya çalışırken takım olgusunun bozulmasından rahatsız oluyor. sen sevgiyi yok et, insanlara robot muamelesi yap ondan sonra suçlu sadece futbolcu. yemezler.

    disiplin sağlayıcının kralı kalliydi. adam hakanı, lincolnü derbi öncesi kadro dışı bıraktı. bir tek kimse ağzını açıp gık demedi. çünkü adam adildi ve takım takımdı. on grup yoktu. birbirlerinin açıklarını kapatan bir takım vardı açık arayan değil. ve adam taktik dehaydı. sen hem kötü hocasın hem de açığını sopayla kapatmaya çalışıyorsun. olmaz, olmayacak tudor.

    bruma yanına gitmediyse tamam hatalı bruma. ama onu bu noktaya getiren nedenlerin de iyi incelenmesi lazım. sen adamı iyice köşeye sıkıştırırsan karşı taraftan bir tepki görmeyi bekleyeceksin.

    seneye dursun ve tudor birlikte. bruma, poldi, şino ve hatta belkide linnes yolcu. ama yerli çetesi takımda. semih, sabri, zamlı yasin ve linnesi oynatmadığı iddia edilen kaptan selçuk. inanın bu benim takımım değil. kim istiyorsa alsın.

    evet galatasaray his takımıdır. bu hisleri kim öldürdü, kim takımdaşlığı bitirdi, kim disiplin ayağına sevgi ve saygıyı floryadan çıkardı ve kim bunun sonucunda medyada kiralık kalemlerce suçlu ilan ediliyor? herşey o kadar açık ki. tek gereken bakmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın