• 16654
    içinde bulunan bütün beyin fakirlerinden* kesinlikle kurtulması gereken göz bebeğimiz. yoksa her geçen gün yeni sezona* hazırlanmakta geç kalıyoruz.. geleceğimizi tehlikeye atıyoruz..

    ünal aysal'ın ilk döneminde* yaptığı gerek takım içi gerekse teknik ekip değişikliği hamlelerine göre çok daha büyük ve detaylı bir yenilenmeye gitmeliyiz.

    tabi bu söylediklerim ne bu yönetimle olur ne de bu zihniyetle..
    bu yönetim ve zihniyet değişir mi? eğer galatasaray taraftarları olarak bunlara göz açtırmaz, her ortamda düşüncelerimizi dile getirir, protestolarımızı yapar, yerin dibine sokarsak, olan bütün desteklerimizi üzerlerinden çekersek olur. bunun için yapılması gereken ilk şey; taraftar arası birlik! birlik olursa dirlik olur. birlik olmazsa bunlar kendini seven, yaptıkları hainliklere susanlarla yollarına devam ederler. zaman aklımızı başımıza alma zamanı dostlar. bütün platformlarda, florya'da, sokaklarda gözlerinin içine soka soka bunları istemediğimizi göstermeliyiz. takımdan maddi manevi desteğimizi çekmeliyiz. stada gitmemeliyiz. hatta gerekirse gs tv'yi bile açmamalıyız..

    işimiz çok zor dostlar..
    allah yardımcımız olsun galatasaray'a gönül verenler!

    (bkz: sil baştan başlamak gerek bazen)
App Store'dan indirin Google Play'den alın