• 16646
    takımın yüzde 85'inin gönderilmesi gerekiyor ancak 07.05.2017 itibariyle tudor-özbek arasında gerçekleştiği rivayet edilen toplantıdan selçuk-sabri-sneijder-semih dörtlüsünün kadro dışı bırakılması çok iyi bir karar olabilir galatasaray adına.

    neden bu dörtlü biliyor musunuz?

    1) semih kaya: özellikle a takımdaki gençlerle ve altyapı oyuncularıyla kuvvetli bir bağı var. kafasına esse alt yaş kategorilerin hocalarını sabote ettirme durumu var.
    hal böyle olunca da çok kilit ve tehlikeli bir isim oluyor düşük zekasına rağmen. ayrıca ''1 yabancı isterük'' diyecek kadar cahil ve terbiyesiz biri
    olduğu için de metin oktay ilkelerine yakışmamakta başlı başına bunun için bile ibret-i alem olması adına kadro dışı bırakılmalıdır.
    düşünsenize sizin takımınızın gençlerle en çok iletişim halinde olan ismi ''1 yabancı olmalı'' diyen bir ahlaksız.
    örnek olacak adama bakın!

    2) sabri sarıoğlu: ayhan akman ile dostluk bağı, yönetimlerle ilişkisi ve her an bir iş çevirebilirmiş gibi duran yapısı ile benim 2. sıraya koyduğum kişi. futbolculuk konusunu sabaha kadar tartışırsın o ayrı konu. tartışılamayacak olan sabri'ye geçilen iltimaslar ve bağlantıları. tez vakitte kadro dışı bırakılması hayrımızadır.

    3) wesley sneijder: bilhassa alman menşei dışındaki yabancı futbolcu grubunda büyük etkisi var. bruma ile yakın bir ilişkisi, teknik heyetlerle ve yöentimlerle kadim bir bağı var. dilediğinde riekerink'i getirtebilecek kadar güçlü bir isim takım içinde. son gün bonusu de jong ve önceki kazık donk gibi örnekleri de var bu konuda. ayrıca terim, prandelli, hamzaoğlu, mustafa denizli ve tudor'la sorun yaşaması da cabası. hep mi bu adamlar suçlu? bilemiyorum. kısacası hep dediğim dedik astığım astık bir yapısı olduğu gerçek. severiz ayrı konu, futbolculuğu ayrı konu. o konular entry amacı dışında. kitleleri harekete geçirebilme durumu kendisinde fazlasıyla var ve bu onu tehlikeli kılar. dediğim gibi olayları net bilmiyoruz ama ateş olmayan yerden de duman çıktığını görmedim hiç.

    4) selçuk inan:4. sıraya koydum ama wesley ile eşit tehlikedeler. ikisi de güçlü otoriteler. selçuk'un da yasin, poldi, ahmet, hakan tayfası üzerinde bir dominantlığı olduğunu düşünüyorum. yine teknik-taktik konulara maydonoz oluşu, taraftarın eleştirilerine kulak tıkayışı, yeri geldiğinde kazan kaldırabilme potansiyeli nedeniyle potansiyel tehlike. takımı başsız hale getirip hizaya sokabilmek için otorite kaynaklarını yok etmek gerekiyor ve bu da 4lünün saf dışı bırakılmasıyla olacak bir iş. zaten tolga, sinan, garry, carole, serdar gibiler tek başlarına tuvalete gitmeye bile karar kılamazlar bırakın takımı sabote etmeyi. ha bir lider başlarında olduğunda en korkusuz asker olacaklarına da şüphem yok.

    neyse efendim, buyrunuz işte:

    http://gss.gs/7We

    http://gss.gs/9hM

    http://gss.gs/Hfn
App Store'dan indirin Google Play'den alın