• 53
    bana göre bu sene giydiğimiz formalardan daha başarılı olacak formalar. bu seneki göz yoran parçalı formadan sonra düz sarı ve kırmızı eminim hepimize ilaç gibi gelecektir. her ne kadar parçalı formanın klasik tasarımı üzerindeki radikal değişikliklere karşı olsam da, küçük değişiklikler kesinlikle yapılması gereken şeyler. o sebeple formanın önündeki bant * bana göre makul bir tasarım. formanın arkasının yıllardan beri alıştığımız şekilde kırmızı değil sarı olacağı söyleniyor.* her ne kadar sarı şort ve kırmızı konç ile tanıtılacak olsa da,* asıl kombinimiz olan beyaz şort ve kırmızı konç ile nasıl gözükeceğini merak ediyorum.
    https://goo.gl/y6JohG

    beyaz forma bana göre nike'ın şimdiye kadar yaptığı bütün beyaz formalardan daha güzel. bu kalıp ve tasarım ilk çıktığından beri böyle bir formanın bize de yapılmasını istiyordum zaten. beyaz şort ve sarı çoraplarla güzel bir kombinasyon olurdu lakin sanırım düz beyaz şekilde giyilecekmiş. olsun hiç yoktan iyidir.
    https://goo.gl/0LFnce

    nike artık alışılagelmiş şekilde yine bütün takımlarına aynı tasarımda alternatif forma yapıyor. siyahlı, morlu, ilginç bir kamuflaj desenli olacağını bildiğimiz bu formanın henüz orijinal bir resmi olmadığı için hakkında bir yorum yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum.

    kaleci forması ise bu sene ufak bir değişikliğe uğramış, kollardaki desenler kısaltılmış. (u: yeni sezon formalarını şimdiden tanıtan corinthians sayesinde yeni kaleci formalarını da gördük) muslera için yine yeşilin yanında hangi renkler tercih edilecek göreceğiz...

    bütün bunların yanında görülüyor ki nike 3-4 senedir kullandığı kalıbı çok küçük değişiklikler dışında aynı şekilde kullanmaya devam edecek. akıl alır gibi değil yahu... dünya çapında nike kullanan bütün takım taraftarları artık bu kalıptan sıkılmıştır diye tahmin ediyorum. ayrıca bu kalıp bizim klasik parçalı formamız için hiç uygun değil. umarım bu son sezonu olur ve bir daha da kendisini görmeyiz.

    bunun yanında son lafım da yönetimde forma konusunda yetkili kimlerse onlara: rica ediyorum bırakın formaları yüksek çözünürlüklü, kaliteli ve orijinal tasarımlı resimleriyle -eskiden olduğu gibi- nike tanıtsın. çünkü bütün büyük takımlar aynı şekilde aynı özenle bütün dünyada tanıtılıyor. bunun yerine formaları oyunculara giydirip 3. sınıf photoshoplarla bu işi geçiştirmenin mantığı nedir arkadaş?
    nike örnekleri: *
    https://goo.gl/h6LBFh
    https://goo.gl/PtVcqh
    https://goo.gl/s46AZL
    https://goo.gl/vjZWw2
    https://goo.gl/iIYd2J
    bizim paint terk örnekler:
    https://goo.gl/I24wYA
    https://goo.gl/GnfP6k
App Store'dan indirin Google Play'den alın