resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 712
    15 mart 2017 monaco manchester city maçı, şampiyonlar ligindeki 100.maçıymış. takımı ilk defa son 16da elenmiş. hakkını yemeyelim monaco çok çok iyi oynadı 2 maçta da. ilk maçta penaltı falan kaçırmasalar bu kadar zorlanmazlardı bile.

    bu oh olsun, ahımız var mastürbasyonu da sıktı artık. hakkında bizim daha suçlu olduğumuz grosskreutz, jurgen klopp * ve guardiola gibi isimlerin en ufak mağlubiyetlerinde, başlarına insani olarak kötü bir olay geldiğinde, hatta birisi kaza yapıp kolu bacağı kopsa sanki kendilerine kötülük yapmış gibi hemen oh iyi oldu beter olsun demek nasıl bir mantıktır anlaşılmaz. bu dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan kişilere tavsiyem uzun bir adamı hedef alabilirler mesela.*

    edit; ben özelde buraya yazan 1-2 arkadaşımdan değil daha çok genel tavırdan, düşünce yapısından olan rahatsızlığı kastettim. buraya yazanlarla ilgili kişisel bir problemim, nefretimden dolayı değil. mesela grosskreutz'un haberinin altında twitterda direk "keşke bacağı kopsaydı, annesi ölseydi şerefsiz oç" yazan onlarca adam var hemen bakabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın