• 587
    dün bursaspor fenerbahçe maçını tribünden izlemek istedim. biletimi alıp stada doğru yola koyuldum fakat çift geçiş hatası nedeniyle turnikeden geçemedim. bir şekilde içeri girip tribünlerde yerimi aldım fakat bu benim kafama takıldı. müşteri hizmetlerini aradığımda temsilci ile aramızda geçen diyalog şu şekilde oldu:

    -dün turnikelerden çift giriş hatası nedeniyle geçemedim. bursa'da oturuyorum, bu şimdilik büyük bir sorun değildi ama yarın galatasaray maçı için bursa'dan istanbul'a gittiğimde bana böyle bir sıkıntı yaşamayacağımın garantisini verebiliyor musunuz?

    -evet efendim bir daha böyle bir sıkıntı olmayacak. sizin bilgilerinizle giriş yapılmış olmalı.

    -benim bilgilerimle nasıl giriş yapılabiliyor? kart elimde kimseye vermedim.

    -sizin bilgilerinizle tek girişlik kart çıkarılmış olabilir.

    -kimlik belgesi olmadan herhangi biri benim adıma tek geçişlik kart çıkarabiliyor mu?

    -evet kimlik numaranız ile çıkarılabilir.

    -çok güvenliymiş gerçekten. bu kartlara fotoğraf niye basılıyor peki? ayrıca ben galatasaraylıyım. bursaspor maçına gideceğimi bilen kimse yok. benim adıma tek geçiş kart çıkarmaları için benim bu maça bilet aldığımı bilmeleri gerekmiyor mu?

    -kem küm. dilerseniz sizin adınıza bir şikayet talebi daha oluşturalım. araştırıp dönüş yapacağız.

    -bir soru daha sormak istiyorum. öyle ki çok güvenli sisteme rağmen içeriye bu şekilde girilebiliyor. güvenlikle ilgili bir sorun olsa bunun benim üzerime yıkılmayacağından nasıl emin olabilirim? sonuçta stadyumda bileti olmayan bir kişi var ve bileti olmasına rağmen giremeyen bir kişi daha.

    -stadyumda değilseniz kamera incelemeleri sonucu orada olmadığınız ortaya çıkacaktır zaten.

    -müthişsiniz..

    -size geri dönüş yapacağız.

    kafama takılan ve korktuğum şey şu: bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım. peş peşe bilet aldığı halde maça giremeyenler oluyormuş. beşiktaş maçına gitmeyi düşünüyorum. o kadar masraf yapıp istanbul'dan maçı izlemeden dönersem çıldırırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın