resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2945
    basında çıkan semih mi oynayacak ahmet mi gündemine istinaden konuşacağım. şimdi bu haberin doğruluğu kesin değil elbet ama geçmişteki dayanaklarımız haberi doğruluyor yeterince. neyse.

    semih sakatlandı, oynamayaz dendi karabük maçı için ve bir mucize az buçuk iyileşti de kamp kadrosuna alındı. bak hadi buraya kadar anlarım. stoper kıtlığın var, sakatlık olur kaza bela olur bir şekilde yedekte dursun der de kadroya alırsın ama kardeşim ayıptır ya! 21 ocak 2017 karabükspor galatasaray maçında ahmet çalık yerine semih'i oynatırsa insanlık ayıbı be! semih ahmet çalık'tan daha iyi bir stoper değil, asla değil. semih bu sene başından itibaren gençlerbirliği'nde oynamış olsa ahmet çalık'la en az gol yiyen 3. takım yerine en çok gol yiyen 3. takım falan olurlardı. maç içinde yaptığı sakarlıklar, kaçırdığı adamlar, yanlış pozisyonda durarak yedirdikleri yetmedi mi riekerink? kaldı ki bu adam sakatlıktan çıkmış, başkası olsa riske atmazsın da semih olunca neden şak diye oynatılır? oynatılmasını geçtim neden böyle bir kararsızlığa düşülür?

    madem ahmet ile semih arasında derin kararsızlıklara düşecektin niye aldırdın bu çocuğu? aynı şeyi cavanda'da da yaptı. adamı beğenmiyorsan aldırma kardeşim, silah mı dayıyorlar sana ya, aldırıyorsan da oynat bir zahmet. sabri'den daha iyi değilse, daha iyi olmadığını düşünüyorsan `neden izin veriyorsun transferine?`

    serdar aziz'de de bunu yaptı, adamı hiç yoktan yedek bıraktı, kalktı gitti kadıköy'de oynatacağı tuttu. ya sabır!

    sınanıyor muyuz neyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın