resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2930
    takıma hücum ya da savunma varyasyonları hakkında hiç bişey katmadığına inandığım teknik direktör. sezon başından bu yana maçları izliyorum ve izlenimim budur : galatasaray takımı 11 olarak sahaya sürülüyor ve saha içindeki ağır abiler tarafından sonuca ulaşıyor. ben bu takımda devre arasında ya da bir hafta önceden rakibi analiz edip taktik filan çizdiğine inanmıyorum çünkü böyle bi inandırıcılık yok sahada.

    maça bakıyorum kaleciden top çıkıyor defans alıyor topu az sürüp orta saha ile buluşturuyor orta saha hafif tempo koştuktan sonra içeri girecek gibiyse katediyor yoksa kanata verip geri yaslanıyor. kanat bazen içeri giriyor bazen tekrar beke verip kenara çekiliyor. çok tıkanan maçlarda herkes kenara çekiliyor ve wesleyin ayağına bakıyor. çok uzatmayım evet 17 haftanın özeti budur ve sorumlusu mevcut hocadır.

    bu söylediklerimi x,y,z avrupa takımlarında göremiyorsunuz çünkü hepsi bi isme bi taktiğe malik olmuş olan oyuncular. sahada herkes nerde duracağını top kimin ayağına gelirse nereye koşu yapacağını biliyor.

    genelde hiç bir hoca hakkında böyle konuşmak istemem ama sezon sonu şampiyon olursak bu şampiyonluğu kadronun içinde bulunan futbolcu arkadaşların taktiksel birikimleri çercevesinde değerlendireceğim. jor bu takıma sadece bi kaç oyuncu gönderip göz boyadıktan sonra malesef yönetimin stepnesi olmayı tercih etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın