• 4
    eylemi ile söylemi bir kez daha tutmamış köşe yazarıdır fatih altaylı. genel kurulda kürsüye çıkıp "güzeldir, iyidir, onay verilsin" diyip onay için elini kaldırmış, bugün taraftarın bu işin üzerinde halen durması üzerine yazı yazmıştır.

    sorarlar adama bu güne kadar neredeydin diye? 30.06.2016'daki emlak konut taahhütü o günkü dolar kurundan $176.030.882 etmekteydi. (dolar = 2,89 tl) bugün $142.103.142 ediyor. (dolar = 3,58 tl) zararımız $33.927.740 dolar bazında. 6 aydan fazla zaman geçti, bugün yazıyor. o gün dedik "bu anlaşma yanlış" diye. dinlemediniz. irfan aktar komisyon raporunu yayınladı, o raporda riva'da arazilerin bedelinin metrekare başına 2013'ten 2016'ya $89 değer kaybettiğini yazdı. neden kürsüden itiraz etmediniz "bu kadar sürede istanbul'da arsa fiyatı mı düşer, hele de riva 3. köprü yolunun dibindeyken?" diye? florya'da metin oktay tesisleri yerine kendisi gibi 20 tane yapılabilecek villalar tanesi 4 milyon dolara, 1 daire 1 milyon dolara satılırken koskoca metin oktay tesisini neden öyle bir paraya bu anlaşmaya dahil ettiklerinin hesabını sordunuz mu kürsüden? o da yok.

    şimdi gelmiş yazı yazıyor, artık son aşamada bu işler. bitti yani. bugün yazdığın yazının ne anlamı var ki fatih altaylı? bugün bu yazıyı yazmak yerine onay vermeyen 47 kişiyle birlikte olup onlara 48. olsaydın bu yazıyı ayakta alkışlardım!

    bugün yayınladığı yazı taraftara gazete aldırmak, web sitesine tıklattırmaya çalışmaktan başka bir şey değildir. kusura bakmasın da tıklayım onun web sitesine!

    (bkz: geçti borun pazarı)

    edit: şunu da ekleyeyim, ekim ayı divan toplantısındaki kendi konuşmasından. şimdi hiç kıvırmasın bence. https://pbs.twimg.com/media/C1UyJ-7XUAAZ88P.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın