resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 1275
    adam kaçırdıysa, orta yaptırdıysa, hata yaptıysa kötü sol bektir. telles de kötüydü ama nedense bugün porto' nun sol beki.

    her oyuncuyu tek tek ele alın, takım ne yapıyor, önünde sağındaki adam ne yapıyor, bu kötülüğü tek maçlık mı, zeminden mi, rakip mi çok iyiydi bunlara hiç bakmayın ama. müthiş analizcilersiniz hepiniz. bruma yardıma gelmedi, carole de zaten kötü oyuncu.

    iyi bir sistem takımında, oturmuş bir kadroda maliyeti de göz önüne alınınca her zaman gerekli bir adamdır carole. sana sınıf atlatmaz ama iyi bir takımda da asla sırıtmaz. e sen real madrid olamadığın için ki onda bile her oyuncu bale ya da ronaldo değil nihayetinde sana carole gibi adamlar lazım.

    bir ara real forveti için bu deniyordu. benzama real' in oyuncusu değil, higuen değil... istiyorlar ki ronaldo gibi gol atsın, ibrahimoviç gibi uzun boylu olsun, drogba kadar güçlü olsun... yok işte amk öyle bir adam dünyada.

    3 senedir orta sahadan maçı seyreden selçuk ve senelerdir bir arpa boyu yol alamadığı halde hala milyonlar kazanan sabri varken carole' e geldi sıra çünkü. sen önce bu sülüklerden kurtul, düzgün bir akdro yap sonra bakalım carole nasıl oynuyor diye.

    galatasaray' ın sol beki dğeilmiş. telles' e de öyle diyordunuz ama bugün porto' nun sol beki. caner' e de öyle dediniz adam doğru sistemde ligin değil avrupa' nın en etkili beklerinden biri oldu. kim oynasın sol bekte? bale' i alıp sol beke mi koyacaksın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın