resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12418
    benim gozumde galatasaray macerasi buyuk hayal kirikligidir. yine bence sebebi kendisinden cok galatasaray'in futbol aklidir.

    sneijder galatasaray'a geleli beri calistigi teknik adamlar: terim, mancini, prandelli, hamzaoglu, denizli, taffarel, riekerink. 4 sezon, 7 teknik direktor. bu surede sneijder 7 farkli sag bekle oynadi: eboue, sabri, linnes, cavanda, veysel, semih, tarik, salih, denayer. ayni surecte sneijder ozellikle cok iletisim kurdugu sol acik bolgesinde olcan, yasin, podolski, riera, amrabat, bruma'la oynadi, hatta bazen kendisi sol acik oynadi! galatasaray ayni surecte orta sahada neredeyse istisnasiz her mac selcuk'la, stoperde cogunlukla hakan-chedjou-semih uclusunden ikisiyle oynadi.

    uzatmadan su sonucu cikarabiliriz: galatasaray hic bir donem sneijder'den alacagi verim uzerine kafa yorarak bir takim kurmamis. sneijder'le uyumsuz santrforlar (burak, umut, eren)'le yillar gecmis, sneijder'le uyumsuz olan selcuk iskelet olmaya devam etmis, sneijder'le en cok uyumlu olmasi gereken sol acikta ortalama her yarim sezon baska bir oyuncu oynamis.

    ozetli galatasaray sneijder'i alali beri bir futbol akli koyamamis ve sneijder etrafina bir takim kuramamis. bugun sneijder toplamda 4 sezon oynadi. 2 sampiyonlukta pay sahibi oldu, sampiyonlar liginde juventus ve real madrid gibi maclarda rol oynadi. ancak ayni sekilde 1 puanla kapatilan felaket sezonunda da, ligde 6.likla kapanan sezonda da yer almak durumundaydi.

    sneijder galatasaray'a geldiginde istedigimiz 2-3 sampiyonluk, inisli cikisli bir donem, "iyi oyuncuydu" diye hatirlanmasi degildi. farkli seyler istiyorduk.

    cok yazik oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın