resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 12365
    kendisi hakkında şöyle bir haber dolaşmakta olan altın portakalımız.

    --- alıntı ---

    sneijder için şok karar! satılacak

    dövizin yükselmesiyle birlikte dolar ve euroda meydana gelen artış futbolu da etkiledi. sneijder ile ilgili taraftarları şaşırtan bir gelişme yaşandı.

    galatasaray birçok futbolcusuna euro ile ödeme yapıyor, sneijder'in primlerle beraber yıllık 5 milyon £'yu bulan ücreti, galatasaray kulübü'nün belini büktü.

    gelen bilgilere göre, hollandalı yıldız takımda şuan en çok kazanan isim konumunda. 6 ay öncesi sneijder'e 16 milyon 500 bin tl para ödeniyordu, ancak şimdi kur artışı sebebiyle tam 19 milyon tl ödeniyor. başkan dursun özbek ve yönetim, bu durumdan rahatsız olmuş vaziyette.

    eğer sneijder'in ocak ayında talibi çıkarsa satılacak.

    çin kulüpleri devrede!

    sneijder'in sarı kırmızılı takımda 1 buçuk yıl daha sözleşmesi bulunuyor fakat 7.5 milyon £ bedeliyle serbest kalma hakkı elinde. eğer sneijder de ayrılmak isterse 7.5 milyon £'luk ücrette indirim yapılması planlanıyor.

    galatasaray yönetimi, bütün bu şartları göz önüne aldığında çin kulüpleriyle birlikte amerika kulüplerinin de ilgilendiği hollandalı yıldız için masaya oturma taraftarı durumunda.

    --- alıntı ---

    http://www.ensonguncelhaber.com/...-sok-karar-satilacak

    sitede belirli bir kaynak gösterilmemiş ama "sneijder satılacak" şeklinde google araması yapılırsa 1 gün içerisindeki bir çok haber sitesi (ki içlerinde trtspor - aspor vs. de var) görülebilir.

    şahsi kanaatim sneijder olmadan 1. ligde zor tutunacak bir takım görüntüsü veriyoruz hücumda, hiç bir şey yapmadan orta sahada sandalyesini çayını çorbasını ver ona getirip verdikleri topu oturarak bile dağıtsın. bunu yapabilen başka bir oyuncun yoksa * ve alamayacaksan * tamamen hatalı karardır.

    edit: eklemeyi unutmuşum, yönetim bunu kendi içinden çıkamadıkları kur farkından dolayı yapmakta, ama böyle bir kur farkı varken ortada emlak konut ile riva için tl üzerinden anlaşma yapmak gerçekten başarılı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın