• 253
    sınıfta kaldığımız bir başka maç. canlar sıkkın. 3 puan tatlı ancak yetmeyeceğinin farkındayız bu oyunun. oyun sistemimiz bir bug a dayalı. yani üstünlüğü almışız, burası süper. mesela oyun 0-0 ken bu fuzuli pasları anlayabilirim. nitekim 2. gol o fuzuli pasların üzerine geldi. ama yani öndeyken niye bunu yapıyoruz? topla 2. bölgede oynuyoruz. pas çevirdiğimizden beklerde ileri çıkıyor. stoperler orta saha çizgisinin bir kaç adım gerisine geliyor falan. pas kalitesi yüksek bir takımda değiliz ki. bruma da yasin de pas yeteneği gelişmemiş adamlar. bekler aynı şekilde teknik olarak yeterli seviyede değil. neyimize güveniyoruz. rakip biraz eli yüzü düzgün olsun kontra manyağı yapıcak bizi. kasımpaşa gerçekten müthiş vasat takım.

    şu topu rakibe ver-me-li-yiz artık. bırakalım onlar oynasın zaman zaman. topun arkasında sağlam durduğumuz vakit rakip sahada tarla bulucaz. işte o tarlada da yasin ve bruma akıcaklar. bu şekilde hem pasör yeteneklere sahip orta sahalarımız hemde dripling yeteneğine sahip kenar oyuncularımız değer kazanacak. bu çok basit bir olay. ilk gol bireysel hata tamam, burda çok eleştirmek istemiyorum. belirli adamlar hep yapıyor bunu. oynamamalarına rağmen oynuyorlar işte. yahu maç 2-1, 10 kişi rakip sahada dolanan sarı kırmızı forma giyen oyuncular. şaka mıdır bu ya. çekil 10 kişi gelsinler, kontra yap 3-4-5 e git. pas oyununa karşı değilim belirli dönemlerde ancak bazen bunda inat etmek gerizekalılık.

    riekerink bey sınıfta kalmıştır. alması gereken not f dir. dönem sonunda sınıfta kalacağından yerine yeni birisini bulmak da zorundayız yani. ayrıca o bey kısmını bye yapanlara da selam olsun. o bey yapılan ayıplar sebebiyle söylenmiştir. kötü hoca oluşu o beyi ordan kaldırmaz, her zaman riekerink bey olarak anılmalı kendisi. ancak kendi kapasitesi bizim için yeterli değil.

    3 hafta var. 7 puan al maçlara çıkmadan deseler bin kere kabul. şu 3 maç bir an evvel bitmeli, bu sürede de oyuncular araştırılmalı, eksik bölgelere yapılacak takviyelerde son güne kadar beklenmemeli ve en önemlisi. kaliteden ödün verilmemeli. niceliğe değil niteliğe bakmalıyız.

    takım özelinde ise

    muslera candır, canandır.

    sabri yorum yapılmamalı. torpil nedir sahada görüyoruz her maç. ya bir maç linnes oynasın artık.

    serdar ben beğeniyorum. ısrar edicez. o parayla da etmeliyiz zaten. biraz daha çabuk oynamalı kendisi ve kart olayına dikkat et ne olursun. 6. dakikada gördü kartı, kedi gibi oynadı sonra bütün maçı.

    hakan balta gereksiz bir penaltı yaptı. gerisinde aynıydı yani. iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir ideal galatasaray'da. şu galatasaray da ise banko oynar.

    carole müthiş asist yaptı ancak yeterliliği tartışmaya açık. daha iyisini almalıyız veya kendisi daha iyi orta açabilmeli.

    selçuk kara delik. rıdvan bile ipini çekmiş. 2019 yılına kadar bizimle bide. ne güzel geçicek o yıllar.

    de jong ben beğendim kendisini. ancak bu kondüsyonla uzun vadeli düşünmek doğru değil. tolga ve dejong'u birleştiricek bir alete ihtiyacımız var.

    yasin felaketti. ancak alternatifi bence yok. 3 maç daha oynayacak. bizde oraya bir sağ açık bulucaz, bulmak zorundayız yani. rotasyonda başımın üstünde yeri var ancak ilk 11'de tek yeri sol açık.

    sneijder'de bir gelişim var. kaleye daha yakın oynamaya çalışıyor. daha merkezde. ancak şut falan yok kendisinde. devre arasında gönderilebilir hala gözümde. 7.5 milyon euroya daha faydalı bir oyuncu alabiliriz. daha yaratıcı olması lazım ama yaratıcı olmamasında jor hocanın etkisi de var yani, bunu da kabul etmek gerek.

    poldi aynı poldi. fırsatı buldu müthiş gol attı. sene sonuna kadar forması garanti gibi. geziyor, duvar oluyor. eren-poldi müthiş ikili olur ancak arkalarını toplamak için para lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın