resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3132
    bu yıllarda her sey film gibi, oyun gibi gelmeye basladi insanlara. hakan şükür'ün hala arasında bulunduğu örgüt, hala arkasında durduğu sahıs 2.5 ay evvel 241 evladımızi sehit edip onlarca insanın kanına girdi. millet bunu unutmuş hala siyasi hesaplasmalar gibi akla mantığa sığmayacak şeyler söylüyorlar.

    hakan şükür'ün yıllarca cemaatin icinde olması onun su an teror orgutu destekcisi olmasini degistirmiyor. yani turkiye'de iyi niyetle ortaya cikmis, haksizliga karsi duran onlarca dusunce ve topluluk vardir. yahut dinini yasayan cemaat vardır. ki bunlar dönem dönem ugradıklarını zulumlere karsi haklarini savunmuslardir. örneğin kürt meselesinde abdullah ocalan bir idol olabilecekken hakkını silahla savunmaya kalktı ve bebek katili olup cıktı. ya da fethullah gulen. herkesin saygı duyacağı, dünyanın 4 tarafında okullar acmış bir kisi olarak anılabilecekken su an o da teror bası olarak anılıyor. insanlar kisileri sadece savundugu dusuncelere, kisiliklerine saygı sebebiyle bas tacı etmemeliler. bir de icraatlarına bakmalılar. efsanemiz bunu yapamadı. böyle bir haldeyken de kulupte ne yazik ki barındırılamaz.

    diyecegim odur ki ömrünü nasıl yasarsa yasasin, nice kahramanlıklara konu olursa olsun ben kulubumde bir isid destekcisi, pkk destekcisi, feto destekcisi gormek istemiyorum. ister iktidar korkusuyla ister benim gibi dusunerek yapilmis olsun farketmez. bu karari alan yoneticilere tesekkuru borc bilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın