resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9289
    17 eylül 2016 galatasaray rizespor maçında vasat oynamıştır. ne takımı daha iyi yapacak ne de daha kötü yapacak bir performans sergilemiştir. dişlinin sıradan bir parçası gibiydi. fakat senede 2.8 milyon euro'yu hak etmek için bundan çok daha fazlasını yapmanız gerekiyor.

    geçtiğimiz haftaya kıyasla daha istekli bir maç çıkardığını söyleyebiliriz. daha çok mücadele etti, hücum prese katkıda bulundu fakat bunlar yeterli olduğunu göstermez. çok daha iyi olmalı. özellikle formasını de jong'a kaptırmak istemiyorsa ya hücumda ya da savunmada artık fark yaratmalı. zira geçtiğimiz 5 senenin aksine artık kendisi 1. tercih değil.

    penaltı konusuna gelirsek eren'e veya wesley'e vermedi diye ben de çok sinirlendim. aslında belki de o penaltıyı ikram etse taraftarlar tarafından o golü atmasından daha çok övgü alacaktı. ancak biraz soğudukça penaltı atışı sebebiyle çok da üstüne gitmemek lazım diyorum. taraftarla aran kötü, formayı kaptırmak üzeresin, medyada senin hakkında asılsız haberler çıkıyor. atacağı o gol psikolojik olarak kendisini daha iyi hissetmesini sağlayacaktı belki de. fakat kaçırınca her şey çok daha kötü oldu.

    son olarak diyeceğim o ki artık çok çalışman lazım selçuk. çünkü forman artık üzerinde değil. senin onu hak edip giymen gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın