• 34
    net beşiktaşın bir bok oynamadığını gördüğümüz maç. övgü vs var yok bjk haketti filan diyorsunuzda kaleciye top gelmedi amk. rakip kaleye top gitmedi tehlikeli 1 tane kafa topu var başka birşey yok yanlış mı izledim acaba. şu rezil benfica son karşı karşıyayı kaçırmasa maç bitmişti zaten. beşiktaş denen takım bildiğin hiçbirşey oynamıyor. hızlı top çeviriyor vs türkiye liginde olur öncedende yazmıştım. rakip geçen seneki benfica olsa 3-4 farkla biterdi maç.

    defans hattı olmayan 10 numara pozisyonu boşta olan bir bjk var. q7'nin egosunun tavan olduğu kanatları kullanamayan vasat bir takım. forvet hattına aldıkları abubakar hiçbir halta derman olmamış. galiba bir ben böyle gördüm.

    maçı bjk haketti yazanlar bir açıklasın neye göre haketti. kaleye bulan şutta benfica önde. şut isabetinde yine öndeler. şut sayısı yine önde. koşe vuruşu serbest vuruşta öndeler. hiç bir alanda önde olmayan bjk haketmiş maçı bırakın romantikliği. bir halt oynamayan bjk çok silik ne oynadığı olmayan bir benficaya karşı göt zoruyla beraberlik aldı. bunun dışında ben bir numara görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın