resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 340
    bir cenk ergün transfer denemesi daha. cenk ergün ile bir alıp veremediğim olmamasına rağmen tüm dünyayı gezip 1 (bir) transferi de sonlandıramamış olması akla 2 ihtimal getiriyor.

    1) cenk ergün gidip bizi mutlu edecek ama oyuncu için kabul edilemeyecek (mesela ronaldo'ya sana senede 1 m euro fişekleriz, hem de vergisiz bro demek gibi) teklifler yapıyor.

    2) yönetim, taraftarı umutlandıran bu isimleri alamayacağını bildiği için bile bile (başarısızlıkta şah değil piyon gitsin mantığıyla) cenk ergün'ü sağa sola, olmayacak adamlara yolluyor.

    lassana diarra elbette doğru şartlar altında gelmesini isteyeceğim bir topçu. öte yandan eski kulübü ile olan husumeti anladığım kadarıyla (hatalıysam düzeltin) yargıya taşınmış ve haksız bulunması halinde o anda oynadığı kulübüne 10 m euro saplanacak. (neden marsilya'ya değil?) iyi topçu ama 10 m euro bonservis demek de az para değil. soru şu; bu kumarı oynamaya değer mi? ön liberosuzluktan kırıldığımız için şu an gel gel ne olursan ol gel diyoruz ama 10 m euronun sıçması da acı olabilir.

    edit: mhmtsc uyardı sağolsun, bu lassana diarra'nın eski takımına ödemesi gereken para imiş. o halde bizim yerlilere verdiğimizden yola çıkıp verilmesini beklediğimiz maaşlar ile 2-3 senelik kontrat, tıpkı mhmtsc'nin özel mesajında belirttiği gibi lassana'nın işine gelir. ha cenk ergün bu rakamı mı teklif eder yoksa serdar aziz'e 2 m euro verilen yerde 500k euro mu teklif eder onu bilemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın