• 46
    anlaşma törenini izlemedim fakat kap'a yapılan bildirime göre avrupa kupası maçlarını kapsamayan bir anlaşma imzaladığımız yeni forma sponsorumuz. bu da demek oluyor ki gelecek yıl şampiyonlar ligi'ne katıldığımız takdirde şl maçları sponsorluğunu ayrıca pazarlayabileceğiz. ayrıca henüz detayını bilemiyoruz ama 1+1+1 olduğuna göre daha iyi bir sponsor bulma ihtimali oluştuğunda gelecek sezon için de nef opsiyonunu kullanmayabiliriz. açıkçası dursun özbek yönetiminden beklenmeyecek derecede mantıklı bir anlaşma gibi duruyor, altında gizli bir bit yeniği yoksa.

    gelgelelim söz konusu özbek yönetimi olunca ondan emin olamıyorum. varsayalım gelecek sene şampiyonlar ligi'ne katıldık, bu yönetim daha büyük bir sponsorluk için nef ile anlaşmayı uzatmaz, sonra yeni sponsor da bulamaz dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da oluruz, hiç şaşırmam.

    bakın önceki entrylerde bahsedilen dursun özbek'in salon inşaatı konusunu aklına bile getirmemesi (görüşürler anlaşamazlar, ya da başka bir şirketle daha karlı bir anlaşma üzerinde çalışılıyordur o ayrı mesele, ama aklına bile gelmemesi) meselesine hiç değinmiyorum bile, zira ağzımı açarsam ceza yeme ihtimalim var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın