resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2087
    zamanında kendisinin futbolu bıraktıktan sonra taraftara oynaması üzerine bizde oynarken yaptığı hareketlerin söylemleriyle uyuşmadığını belirtmiş şöyle de bir entry yazmıştım. (bkz: #1877012) en ofsayt entrylerim arasında durur hala. yazdıklarımın da arkasındayım hani. çünkü bir çoğu yorum değil nesnel bilgi.

    mesela kimse çıkıp 1.75 lik alex de souza'ya 2 kere kafa golü attırmadı diyemez. bal gibi attırdı çünkü.
    yada bir kişi çıkıp antremanda melo ile kavga etmedi, sizi başımızın üstünde tutuyoruz tepemize çıkıyorsunuz demedi diyemez.(u: futbol oynarken yabancı oyuncuyla kavga edip biz yerlilere saygı duyacaksınız dedikten sonra futbolu bırakınca yerli arkadaşlarını bu konuda eleştirmesi çok saçmaydı)
    yada bir kişi çıkıp sezon başı kadro dışı bırakıldığı halde 1 sezon yattığı yerden maaş almayı futbol oynamaya tercih etmedi diyemez. (u: adam 1 sene yattığı yerden çatır çatır aldı parasını, ertesi sezon yabancı sınırı kalkınca da kimse sözleşme önermedi. yabancı kontejanının kalmasının kendisine bu konuda boru gibi gireceğini öngöremediğinden futbolu erken yaşta bırakmak zorunda kaldı lan bu adam)

    real madrid juve maçları efsane oynadı. kabulüm. ama kendisi yedek olduğu için iyiydi. ilk 11 oynasa sakatlanıyordu. o dönem galatasaray o kadar iyiydi ki umut bulut ve sabri bile yedek olduklarından dikkat çekmiyor hatta seviliyorlardı. sonuç olarak bu adam çarkın içindeydi. çarkın en önemli dişlilerinden birisiydi. çarkın dışına çıkınca kendisi aynı boku hiç yememiş gibi diğer dişlileri eleştirmeye başlayınca yaptığı herşey unutuldu. insan galatasary taraftarının hafızasına bazen gerçekten hayret ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın