• 25
    şımarık bir güruh.

    arkadaş 5 milyon 10 milyon verip adam alıyorsun. 2 yıl sonra çıkıp "ben gitmek istiyorum" diyor. transfer için görüştügü takımlar da "bonservisini al gel" diyor. bu adamlara 5-10 milyon veren kulüpler alemin kerizi mi anasını satayım.

    futbolculara dayalı bir sektör oldu artık. paşaların canları ne isterse o oluyor. özel sektörde kıçı kırık bir yerde dahi çalışmaya başladıgınızda 1-2 yıl içinde çıkarsanız işten tazminat ödemeniz gerekiyor. ama futbolda "ben antremanlara çıkmak istemiyorum, ayrılacagım" diye çamura yatarak yapılan milyonlarca liralık yatırımın anasını sikebiliyorlar. son bruma, dzemali, van persie, jose sosa hadiseleri yüzünden iyice rahatsız olmaya başladım arkadaş durumdan. sadece bize degil, tüm kulüplerde benzer oyuncular var.

    tamam ülke boktan, tamam kulüpler kötü durumda. ama bu sözleşmelerinde futbolcular için cezai bir yaptırımı olmalı. adamlar canları sıkıldıkça "gönderin beni" diye olay çıkarıyor. böyle olunca da ya beleşe gidiyorlar ya da "sorunlu oyuncuyu ucuza kapatma" hadisesi yüzünden ölü fiyata gidiyorlar. olan kulüplere oluyor. evet kulüpler gerçekten kötü yönetiliyor olabilir, biz zaten rezil bir durumdayız. ama bunlardan tamamen bagımsız olarak bu futbolcu 5 yıllık sözleşmeye mi imza attı? arkadaş kulüp küme düşse bile sike sike oynayacak demektir bu.

    "ülke iyi olursa, kulüp iyi olursa oynarım, yoksa 5 yıllık sözleşme de imzalasam basar giderim"

    siktirin gidin efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın