• 14
    bu efsane hakkında ekşi'de yazılmış bir entry şahsımı tabiri caizse yarmıştır:

    --- alıntı ---

    bu roportajin yayimlanmayan kisimlarinda ise magic johnson devreye girip "ooo esatcigim, sen mi geldin ya. gel seni bi opeyim" demis, esat abimiz ise "oglum dur lan, simdi eyds meyds bulasir, neme lazim camina koyayim" diye uzak durmustur. meco ise "la oglum ne bulasmasi, sanki gel de ....ten .....yim dedim, bi opecez lan yanaktan" diye karsilik vermis, esat da yumusayarak meco ile soyle bir tokalasmistir.

    daha sonra esat mecik'e, "olum meco, sen bu mikrobu nerden kaptin lan, takamadin mi bi kaput?" diye sormus, mecik ise "abi, bi donem elimden bi ucanla kacan kurtuluyordu. kendimi durdurmasam teyzemi bile s...ceydim, o derece yani. zannedersem o siralarda kapmisiz sifayi." diyerek konuya aciklik getirmistir.

    esat'in bir ara kafayi bulup "you fucking niggah" diye bagirmaya baslamasi uzerine yoldan gecmekte olan kerim abdul cabbar maraza cikarmis, devreye giren ayziyah tomas'in "la oglum saka yapti lan adam, bi sakin ol am..a koyayim" demesiyle konu tatliya baglanmistir. yine de boyle bir tatsizlik yasanmasi esat abinin keyfini kacirmis, o moral bozukluguyla magic johnson roportajini gazeteye telekslemeyi unutmustur.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın