• 74
    askerliğini yapmış bir birey olarak soruyorum; koca tsk'nın sadece üç beş uçağı, üç beş tankı mı var? geriye kalanlar neden bu sözde darbe girişimine katılmadı? diyelim ki darbecileri desteklemediler, o zaman neden ülkenin polisiyle birlikte darbecilere karşı durmadılar? kuvvet komutanları neden açıklama yapmıyor? şamil tayyar, hulusi akar paşa'yı neden hain ilan ediyor, o hain ilan edilen paşa nasıl başbakanla birlikte canlı yayına çıkıyor?

    madem bu darbecilerin derdi baştakilerle, meclisi bombalayan helikopter ve uçaklar neden saraya tek bir mermi sıkmıyor? madem darbe yapıyorlar ne diye bir tane bile hükümet yetkilisini göz altına almıyorlar? iki metropolün üstünde savaş uçakları cirit atarken, daha olayın gidişatı belli değilken sayın cumhurbaşkanı nasıl gülümseyerek, hiç bir şey olmamış gibi röportaj yapıyor? elinde f16 olan ve meclisi bombalayacak kadar gözünü kan bürümüş caniler nasıl ata uçağına eskortluk edip istedikleri yere indirmek yerine, burunlarının dibinde yere inmesine izin veriyorlar? yemeyin abi bizi, salak değiliz biz. sözde darbe diye milleti birbirine kırdırdınız, zihin fakiri üç beş asker bozuntusuna başkentimizi bombalattınız, şimdi de daha yanan ateş küllenmeden başkanlıktan söz ediyorsunuz televizyonlarda.

    bir histeriğin başkanlık diye sayıklamaları yüzünden ülke yangın yerine döndü, minarelerden sela verdirip f16'ların, tankların, askerin karşısına halkı çıkardınız, kendi koltuğunuzu kurtarmak için milleti askere, askeri de millete kırdırdınız. şimdi muhtemelen sizin güdümünüzdeki ya da sınırlarını sizin önceden bildiğiniz bu olayı yapan namussuzlar yüzünden bu ülke askerine bir daha asla güvenmeyecek. o da sizin işinize gelir tabii.

    asker polis öldürüyor, polis asker öldürüyor, insanlıktan nasibini almamış bir grup akp yalakası ne oldugunu bilmeyen 20 yaşında çocukların kafasını kesiyor. sonra sizin bu işte bir kabahatiniz yok değil mi?

    o dünyadan bihaber, 20 yaşında çocuklar emir kulu anlıyor musunuz? kemerle dövdüğünüz, üst üste yığdığınız çocukların dünyadan haberi yok! o linç ettiğiniz çocukların yüzlercesi son bir yılda şehit oldu, o zaman hiç sokaklara dökülmüyordunuz? hiç sela okunmuyordu minarelerden...? çok değil, 6 ay önce halen asker olan bir birey olarak, emir kulu olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ben, komutan git der, gidersin, gel der gelirsin, soru sorma ya da sorgulama hakkın yoktur. şimdi siz o dünyadan habersiz, bir grup şerefsizin zoruyla sokağa çıkmak zorunda kalmış çocukların kafalarını kesince demokrasiyi mi getirmiş oldunuz ülkeye?

    14 yılda herkesle, her oluşumla, her devlet kurumuyla bir düşman bir dost olan, ama hep mağdur olan akp sayesinde dün gece yüzlerce insan öldü... ülkenin mal varlığının yarısını size verelim de canımızı rahat bırakın bari...

    kime üzüleceğimizi şaşırdık sizin yüzünüzden, polisimize mi yanalım, askeri aracın altında kalan ya da asker tarafından vurulan vatandaşımıza mı yanalım, emir kulu olan, sorgulama hakkı bulunmayan yirmi yaşındaki çocukların kafasının kesilmesine mi yanalım?...

    allah buna sebep olan, bunu kışkırtan, bundan nemalanan kim varsa belasını versin... bok ettiniz güzelim ülkeyi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın