• 9
    esrar kullandığımı ima etmiş olan yazar. (bkz: #1986483) öncelikle sigarayı 2 ay önce bıraktım. alkol alışkanlığım da sosyal içici düzeyinde ve kesinlikle sarhoş olacak kadar içmem. bilinç kaybetmeye karşıyım. dolayısıyla hiç uyuşturucu madde kullanmadım.

    kendisine bir soru sormak istiyorum. fellaini'nin manchester united'da bu sezon hiç maçını izlemiş mi? * kendisi manchester'a transfer olduğundan beri birebir galatasaray'daki mustafa sarp stili oynuyor.

    alan kapatmayan, markaj yapmayan, top yapmayan, oyun kurmayan, ince paslar atmayı aklından bile geçirmeyen, sürekli topun peşine koşan, tesadüfen kaparsa en yakınındaki adama veren ve takım her gol aradığında rakip kalenin önünde bu pozisyonlara girip bu pozisyonların bir çoğunu bitiremeyen bir oyuncu fellaini. türkiye'de bu stil orta saha dedin mi benim aklıma ilk mustafa sarp geliyor.

    iki oyuncunun aynı oyun tarzıyla oynadığını söylemekten onları kalite olarak bir tutmak anlamını çıkarıyorsa benim bu konuda yapabileceğim bişey yok kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın