16:00 Parc Des Princes
0 - 1
  • 18
    bir aralar türkiye'nin rakibini destekleyen tayfa vardı, nerede onlar kayboldular sanırım. hiçbir turnuvaya güzel başlayamadık bugüne kadar. dilerim ki bu sefer iyi başlarız turnuvaya. burak ilk 11 başlamazsa bir de iyi olacak.
    edit: amacım polemik çıkarma, gaza getirme vs. değil. öyle her önüme gelene de inanmam. uzun zamandır rakipleri destekleyen yazarları göremiyordum, soru sordum. öncelikle şunu söyleyebilirim ki her görüşe saygılıyım ama rakipleri destekleyen yazarların çoğu mantıklı argümanlar ortaya koyamıyordu.
    yeni türkiye muhabbetlerini, bugünkü hakim zihniyeti sevmesem de milli takımların iyi olması her zaman iyidir. başarılı milli takım için başarılı oyuncu olmak gerekecek, elini sallayan milli olamayacak. bilhassa kulübümüzdeki kalitesiz yerli oyuncuların daha çok çalışmasını, yetişecek gençlerin bilinçli olmasını sağlayacak. mesela ben bu turnuvaya katılmayı burak, selçuk ve semih gibi oyuncuların forma alabilmek için çalışacağını ve turnuvaya katılıp, iyi bir performans sergilemeleri durumunda satılabileceğini düşündüğüm için çok istedim. bugünkü düzende yerli oyuncuların çalışmadığı zaman galatasaray'ın başarılı olması mümkün değil ve bu düzen devam ettikçe ben milli takımın başarılı olmasını istiyorum.
    ayrıca gün gelecek bu zihniyet, yeni türkiye söylemleri ve birikimleri tarihe gömülecek. pire için yorgan yakmaya değmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın