• 32
    sevdiğim, beğendiğim bir yazardır ama bugün yazdıkları kendisine hiç yakışmamıştır. baki03 nickli yazar belli ki twitter'ı pek kullanmıyor, son 1 ayda attığı tek twit sinan gümüşle ilgili, o da milli takıma alınsın diye açılan bir hashtag. son 1 ayda yaşadığı en marjinal şey sinan'ın milli takıma alınmaması değildir sanırım, yani adam çoğu şeyi hatta hiçbir şeyi twitter'da paylaşmıyor. buradan vurmak olmamış.
    kuzen konusuna gelince. insanlar birbirine farklı şekilde hitap edebilir. mesela konya'da "ortak" falan diyorlar. baki de arkadaşıyla birbirine kuzen diye hitap edebilir sıkıntı yok. ama burada kuzenim şehit oldu yazarsa insanların anlayacağı gerçek kuzen olur. burada baki arkadaşımızın -kasıt fark etmeksizin- hatası var doğrudur. bu konuda bir şey diyemem. babanın tedavisi kısmında ise sadece zanla getirilen bir kanaat durumu var ortada.
    beni turuncusakal'la ilgili hayal kırıklığına uğratan şey bunları araştırmaya sevk edecek bir -kötü merak diyorum ben buna- merak duygusuna sahip olması. söyledikleri %100 doğru olsaydı da bunu ortalık yerde hemen yazmak yerine teyit ettirebilirdi, moderasyonla görüşüp ceza almasını sağlayabilirdi. sonra da durum bir şekilde açıklanırdı sözlüğe. bu şekilde hiç hoş olmamış.

    edit:imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın