• 1311
    şimdi arkadaşlar 4 sene geriye dönelim. hepimizin unuttuğu bi şey var bakıyorum da kimsenin aklına gelmemiş. 2012 yılında oktay mahmuti genel anlamda başarılı bir sezon çıkarmış fakat ergin atamanlı beşiktaş'ın gölgesinde kalmıştı. aslında 2 sene içinde takımımız euroleague çeyrek finalini zorlayan ve ligde şampiyonluk peşinde koşan bir duruma gelmişti.

    tabi hal böyle olunca mahmuti hocamızla 2 senelik yeni sözleşme yapılmıştı. kimse de şikayetçi değildi, futbolda da işler tıkırındaydı bu da etkiliydi elbette. sonra enteresan bir şekilde hocayla yollar ayrıldı, o zaman için yanlış bir hareketti hatırlıyorum yönetimin saçma bir hamlesiydi. hoca giderken bunun farkında olan az kişi vardı eminim çoğu kimse de hatırlamıyor şu an. hocaya yapılan bir ayıp vardı ama oktay mahmuti sorulan tüm sorulara dedikodu olmasın diye böyle bir durumda konuşmam, geçmiş geçmişte kaldı tarzı cevaplar vermişti. istese o gün yönetime vs. sallayabilirdi ama yapmadı.

    şimdi aradan yıllar geçiyor o zamanlar küfür edilen ergin hocamız baş tacı yapılıyor. o zamanki baş tacımız oktay hocaya yaşadığı haksızlıklara rağmen sallanıyor. gerçekten milletçe balık hafızalıyız, biraz da nankörüz kimse kusura bakmasın. bu arada oktay hocamın en büyük şanssızlığı ergin hocamla aynı dönemde koçluk yapmasıdır. sebebini bilmiyorum ama ergin hoca bir şekilde kazanmayı biliyor.
    edit: http://basketdergisi.com/...nim-acik-gittim.html bu da hocanın açıklamaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın