• 5
    bana göre siyasi olmayan bir gol sevincidir. hele ki "özgürlük" kisvesi altında ülkenin birlik ve beraberliğini tehlikeye atan art niyetli insanların olduğu bir ortamda bu selam şekli ile sözü edilen "özgürlük" iması bir değildir.

    biz de batıda yaşıyoruz diye tahtına uzanmış, şuh kahkahalarla ağzına üzüm atan roma imparatoru değiliz anasını satayım. benim de bu ülkeye dair dünya kadar şikayetim var, hiçbiri de diğer insanların dertlerinden az değerli değil fakat çözümü usulüne uygun şekilde arıyor, mesela ne bileyim hendek ve barikatlarla bazı şehirleri merkezi yönetimden koparıp ülkeyi bölmeye çalışmıyorum, sivillerin ya da askerlerin canına kastetmiyorum... böyle bir şey yaparsam da allah benim belamı versin, tepeme de bomba yağsın.

    bu ülkenin askerini sevmek/saymak bir siyasi görüş değil zorunluluktur. ülkenin kurucusu olan mustafa kemal atatürk'ü sevmek/saymak zorunluluktur. ha tabi bu benim fikrimdir ve kimseye de "zorundasın lan" diye dayatmam, hatta buna tenezzül bile etmem fakat fikrimi söylerim. "bence" yani, sevmezsen sevme, saymazsan da sayma ne yapayım... lakin bu sebeplerden ötürü asker selamı ile hiçbir şeyi bir tutmam.

    http://i.milliyet.com.tr/...fft16_mf3844794.Jpeg

    http://media-cdn.t24.com.tr/...ulunda_362948321.jpg

    http://im.htspor.com/.../1187745_620x410.jpg

    pfdk ceza vermedi... demek ki onlar da bu konuda aynı görüşteler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın