2015-16 Türkiye Kupası E Grubu 6.Hafta Maçı
20:45 Türk Telekom Arena
4 - 1
  • 22
    düzgün işleyen bir yapıda olsak, seyretmesi çok keyifli bir maç olurdu. düzgün işleyen bir takım, "çöp" dediği adamları almamış olurdu zaten. elinde formsuz olan oyuncular olurdu. o formsuz adamlar yerine ya altyapıdan adamlar çıkarılırdı ya da maliyeti az alternatifler bulunur getirilirdi. formsuz olanlar çoktan gönderildiği için, bu maça yedek oyuncular + altyapıdan gelenler çıkardı. izlemesi keyifli maç olurdu yani. sistemin zaten oturmuş, ama sahadaki bütün yüzler yeni. sistemin düzeni içinde, yeni yüzlerin getirdiği bilinmezlik olacak. evet as oyuncu çalımı basar geçerdi. ama altyapıdan gelen çocuk belki orada arapas yapacak. bilemezsin. bu kupa formatı güzel. çok maç olması güzel. düzgün işleyen bir takım için çok güzel hele. düşünsene gruplarda 6 maç var sadece, 6 maçta altyapıdan çocukları, yedekleri falan rahat rahat izliyorsun en az.

    şu maç 1-2 saat önce günün başlıklarında 2. sayfadaydı. taraftara kızabiliyor muyum ? hayır. tekrar söylüyorum. taraftarsak, bizi dinlemeniz gerek. biz taraftarız. müşteriysek, bizi dinlemek zorundasınız. iki türlü de kulağınızı bize vermeniz gerek.

    sene başı konoplyanka'yı alsaydınız, şu an taraftar yasin öztekin için heyecanlanıyor olurdu. emin olun yasin de daha çok katkı verirdi. şimdi yasin'i oynatmazsak forvette burağa katlanmak zorunda kalıyoruz. yasin oynarsa podolski forvete geçerse kanatta yasin'in top ezmesine tanık oluyoruz. taraftar her maç aynı senaryodan, bir arpa yol alınmamasından sıkıldı arkadaşım. o yüzden şu maçın başlığı 2. sayfadaydı işte. herkesin hayatında boktan binbir türlü şey var. bir de spor müsabakalarındaki heyecanı öldürüp insanları galatasaray'dan soğutmayın. hakkınız değil çünkü. siz iyi idare edin takımı, takım başarısız oldu diye kimse bırakmaz. ama burak, selçuk, semih, dzemaili, sercan, tarık, sabri falan dururken muslera ve sneijder'in satılması haberleri dönerse, olmaz o iş.

    siz işinizi iyi yapın. tripkolik forvetleri gönderin, reisleri gönderin. bu takım 8. oldu, ertesi sene şampiyon oldu. başarısızlık falan olur arada. siz yeter ki akılcı hamleler yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın