resim
Yiğit İsmail Gökoğlan
Takım:Didim Belediye
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 651
    bu sene balıkesirspor' da fena oynamayan eski futbolcumuz. yiğit gökoğlan birçok taraftarımız tarafından bana kalırsa yanlış tanınan bir isim. ben biraz daha yakınen tanıyorum kendisini.

    öncelikle kendine bakan , çalışkan bir oyuncudur yiğit. antremanlardan sonra ağırlık çalışan, fizik kuvvet olarak sürekli kendini geliştiren bir adamdır. bizdeki haliyle şuan balıkesirspor' daki haline bir bakmanızı tavsiye ederim.

    maçları trt' den izlediğinizde sahadaki en fizikli, en diri oyuncunun yiğit olduğunu göreceksiniz. hızına zaten diyecek birşey yok. herkesin malumu hızlı bir oyuncudur.

    hani aydın yılmaz' ın aslında yıllardır beklediğimiz tipidir yiğit. ama gel gör ki bana kalırsa futbol olarak çok yetenekli bir isim değil yiğit. ama dediğim gibi çok çalışkandır. kendine bakar. antremanlardan sonra şut çalışır sürekli. hatta artık balıkesirspor' un frikikçisi de olmuştur.

    yetenekleri bizim kalibremizde değildir. bu sebeple yollar erken ayrılmıştır. şunu da gözardı etmemek lazım. geçen sene devre arasında bizle daha 1,5 yıllık sözleşmesi varken karşılılklı olarak sözleşmeyi feshettik. ve yiğit herhangi bir ücret talep etmedi. hani yekta' nın falan yaptığı gibi.

    kendine güvenen oynamak isteyen bir oyuncudur. keşke tutsaydı fakat olmadı maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın