• 376
    https://twitter.com/...s/682237441982373889

    trabzonspor taraftarını sevmem ama bu yaptıklarında çok da öfkelenecek birşey yok. suç atılacak birşey varsa o da futbolun holiganlığıdır. sen bugün göztepe formasıyla karşıyaka'da, beşiktaş formasıyla bursa'da, fenerbahçe formasıyla trabzon'da rahat gezemezsin. formayı giyenin bunu bildiği halde öyle gezmemesi gerekirdi.

    edit: arkadaşlar bana çatacak birşey yok. olması gerekenle gerçek her zaman uyuşmayabilir. evet bu trabzonlu'nun yaptığı yanlış. bunda tasvip edecek birşey zaten yok. hatta onun ben amk. yukarıda hata yapmışım. sanki bütün suçu futbolun holiganlığına atmış gibi olmuşum. burada bunu düzelteyim. fenerli biri, forması alınmadan, saldırıya uğramadan trabzon'da gezebilmeli. bu olması gerekendir.

    peki gerçekte olan nedir? şudur. trabzon'da fener formasıyla gezersen %100 saldırıya uğrarsın. tamam bu düzeni değiştirelim ben de isterim ama değişmeden orada formayla gezmek tedbirsizliktir. akıl fikir herkese lazım. sonra dımdızlak kalırsın ortada. bu da trabzonlu'nun yaptığından bağımsız olarak fenerli arkadaşa olan sitemim. kendisine geçmiş olsun.

    son olarak burada suçun tamamı trabzonlu saldırganda değil. deplasmana gidilmeyecek derecede saldırgan bir futbol ortamı yaratan herkeste.
App Store'dan indirin Google Play'den alın