• 20
    3-5-2 olarak kurdum.
    kaleye ligin altını üstüne getirip şl'de yarı final'e yükselen takımın kalecisi olan, tartışmasız dünyanın en iyisi neuer'i koydum. zaten genel çoğunluk da neuer ve buffon arasında ama neuer'in bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    defansta chiellini pique ve jerome boateng'i tercih ettim. pique bu seneye kötü başlasa da geçen sene etkiliydi. takımı da 3 kupa aldı zaten. chiellini geçen sene juventus'un en büyük kozlarından biriydi. defansta etten duvar ördü adeta. jerome boateng ise takım başarısı ve sempatimden kaynaklanıyor. gerçi geçen sene de fena değildi.
    orta sahada torpilli hakan, paul pogba, de bruyne, rakitic ve hazard'dan yararlandım. pogba geçen sene zirve noktasındaydı. rakitic ise küllerinden doğdu. de bruyne'un çıkışı da müthişti. bence geçen yılın en flaş oyuncusu da de bruyne. bu seneye hayalet olarak giren hazard geçen sene muazzam bir performans sergiliyordu. premier lig'de de yılın oyuncusu seçilmişti.
    forvette messi tartışılmaz zaten. neymar ile müller arasında gidip geldim, aslında bence neymar daha da başarılıydı ama müller'i çok seviyorum ya :( bu sene deli atıyor ikisi de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın