• 13
    bu sezon 3 maçta 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçı çevirdiler.

    ilki içeride oynadıkları aston villa maçı. 2-0 geriye düşmelerine rağmen müthiş bir geri dönüşle maçı 3-2 aldılar. ki önce beraberliği, sonra da galibiyeti yakaladıkları goller 82 ve 89'da geldi.

    diğeri stoke deplasmanı. ilk 20 dakikada yedikleri 2 golle ilk yarıyı gerie kapatmalarına rağmen mahrez-vardy iş birliği ile beraberliği yakaladılar. beraberliği sağlamalarının ardından da birçok fırsat bulmuşlardı öne geçmek için ama olmadı ve 1 puanla ayrıldılar.

    bir diğeri ise s'hampton deplasmanı. yine 2-0 geride kapatılan bir ilk yarı ve yine 90. dakikada gelen golle alınan beraberlik. bu sefer 2 golün altında da vardy ismi vardı.

    kısacası müthiş bir hikayeye tanık oluyoruz. lakin mahrez-vardy dışında fark yaratacak bir oyuncuları yok. o yüzden bu formlarını lig sonuna kadar koruyup şampiyonlar ligi potasında kalmaları çok zor. ama çok zevkli, çok keyifli, çok tempolu bir oyun ortaya koyuyorlar. ligin baba takımları ile üst üste oynayacakları maçlar (sırasıyla manu, swansea, chelsea, everton, liverpool, city) sonrasında lestır'daki hava değişebilir, lakin şimdiden hem kendi taraftarlarına hem premier lig takipçilerine müthiş bir heyecan yaşattıkları ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın