• 578
    (bkz: hamza hamzaoğlu/#1849538)

    hamza'yı bilal 'e anlatır gibi anlatmış yazar.

    hamza'yı savunan arkadaşlar, illa her maç öncesi kadro seçimlerini, maç sonu yorumları derleyip şurada külliyat halinde koymak mı lazım? ki buna kazandıgımız maçlar da dahil. kendinize gelin bu adam hoca falan değil, galatasaray 1 gol atıp catenaccio savunması oynayamaz. hamza hayatının piyangosunu buldu, gitti. bir daha geri gelmemesi dileğiyle...

    ayrıca "adamlık"tan dem vuranlar , başkalarının hakkını yemenin, adaleti sağlamadan kıyakçılık yapmanın, birilerine şirin görünmek için bazılarını harcamanın, nereden geldiğini unutup kendini "imparator", "padişah" sanmanın günümüzde popüler olduğunu ve takdir edildiğini biliyorum. ama en azından ülkeden daha şeffaf takip ettiğiniz kulübünüz için "adamlık" değerlerinizi yeniden gözden geçirin.

    bir adam tane tane konuşuyor diye , biz miz diyerek aklı sıra mütevazilik yapıyormuş gibi görünüyor diye şu adama efendi denmesini anlamıyorum. trabzon maçından sonra gördük işte mütevaziliğini. 3 kupayı sanki kendisi almış gibi bir de bize, taraftara afra tafra (ilginç oldu) yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın