• 7
    formaları rezil eden bir zorunluluk. ben bir taraftar olarak forma aldığım zaman şampiyonlar ligi'ndeki formamızın fontlarından bastırıyorum. fakat süper ligdeki maçlarda takımımızın böyle bir şansı yok tabii ki ve görsel açıdan hiç hoş bir durum değil bu.

    futbolumuzun, teknolojiden uzak, çağ dışı adamlar tarafından yönetildiğinin bir göstergesi bu. bakın benim babam 60 yaşında bir adam. 40 yılda bir bilgisayara işi düşse, yazdığı yazıları arial black yazı tipini bir de bold'layarak kullanıyor. neden? onun için yazdığı şey okunaklı olsun ve işini görsün yeter. kaldı ki bu adamın estetik kaygısı yok. alt tarafı küçük bir not alacak bilgisayardan. peki ya bu koskoca türk futbolunu yöneten kazmalar? sizin göreviniz bu ligin marka değerini yükseltmek değil mi? bunun için de saha içini güzel göstermeniz gerekmiyor mu? hiç öyle küçümsenecek bir şey değil bence. öyle olsa ingiltere ligi gibi dünya'nın en iyi pazarlanan liglerinden birinde de arial black kullanılırdı.

    ulan arial black nedir be yuh arkadaş!

    bir de bu kural fener için zorunlu değil herhalde. baksanıza adamlar bizimkilerden farklı bir font kullanıyorlar. gerçi onlarınki bizimkinden de kötü. comic sans'i hatırlattı bana. pek sevmem. zaten genelde böyle smooth font'lardan ziyade daha keskin çizgilere sahip fontları (premier lig'deki gibi) severim. keşke bizimkiler de öyle olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın