• 11
    #1817993

    nick altımda açık açık ırkçılık yapmış, diğer arkadaşların da belirttiği gibi devlet-örgüt çatışmasını türk - kürt çatışması varmış gibi bi noktaya çekmiş, benim doğuda kendi çaplarında özerkçilik oynayan bölücülere olan nefretimi kürt halkına olan nefretim gibi algılamış ya da algılamak istemiş ve "ben bir türk'ün ölümüne üzülürken" diyerek de yine açık açık ayrıştırma yoluna gitmiş yazar.

    söylediklerimde anlaşılmayacak bişey yok. iç savaş çıkmasın derken aslında bir kürt örgütü olmayan, asala'nın devamı pkk'nın ülkemizi bölüp, 1000 yıllık türk-kürt kardeşliğini parçalamasına izin vermeyelim dedim. orada herkesi sağduyuya davet ettim. kimsenin ne evi ne dükkanı sırf kürt olduğu için yakılamaz yıkılamaz. insanların gerçeği görmelerini ve özellikle doğuda yaşayan kürt kardeşlerimizin pkk'nın emperyalist bir kukla olduğunu görmelerini istiyorum ve ona dikkat çektim.

    cizre ile ilgili yazdığımın manası ise ülkemiz üzerinde büyük bir tehlike olan bu örgütün müzakere ya da başka bir görüşmeye yer bırakılmaksızın silahlı mücadeleyle yokedilmesidir. belediyelere ait iş makinalarını hendek açmakta, asfaltların altına bomba koymakta kullanan adamları kusura bakma ama ben bu ülkenin vatandaşı sayıp bağrıma basamam. benim kardeşim "kürdüz ama hain değiliz" diyen,eli kanlı terör örgütünün yaptıklarının bir halka genellenmesi yüzünden 'ama hain değiliz' diye sonuna ekleme yapmak zorunda bırakılan insandır. ama cizre ya da nusaybin'de, sur'da askerimi, polisimi şehit edip eşini karnındaki bebeğiyle ortada bırakanlar değil.

    bak yazar arkadaşım, ne kürt = pkk'dır, ne de bu son aylarda olanlar bir kürt - türk çatışmasıdır. bunu sadece sen değil bu sözlükteki herkes aklına sokmalı, bilmeli. o algı oluşursa şayet ülkede iç savaş çıkar allah korusun ve kırar kardeş kardeşi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın