• 22
    biraz ağır bir dil kullanmış olsa da söylediklerine benim de katıldığım yazardır. adam galatasaray taraftarına şeref yoksunu demişmiş. aslında demek istediği galatasaray taraftarının ne kadar nankör olduğu. bu yalan değil, gerçekten de nankörüz.

    fakat arkadaşın diğer yazarlar tarafından burada eleştirildiği şey düşüncesi değil düşüncesini belirtirken kullandığı kelime. yani şeref yoksunu demesi. gücüne gitti değil mi? ama sen fatih terim'e daha kötüsünü kullanırken sorun yok. yanlış anlamadıysam bu arkadaşın da asıl yakındığı konu bu zaten. zamanında bize hâlâ övündüğümüz başarılar kazandıran, sayısız gurur yaşatan adama şimdi hiçbiri yaşanmamışçasına hakarete varan eleştirilerde bulunmak ve rakiplerimizin zamanında saldırdığı ve bizim delicesine savunduğumuz konularla şimdi galatasaray taraftarı tarafından kendisine saldırılması. şu anda kendisine o kadar büyük bi nefret var ki sanki zamanında fatih terim bize uefa kupasını kazandırmamış da bizi küme düşürmüş.

    kendisinin hataları olmuştur. ünal aysal ile olan polemiğinde ben her zaman ünal aysal tarafındaydım. hâlâ daha şu an takıma hangisi dönsün diye sorsalar ünal aysal derim. aralarındaki konuda fatih terim'i haksız buluyorum. ama bu olayda haksız diye adamın bütün kariyerini bir çırpıda çöpe atamazsınız. eleştirmek başka nefret etmek başka. fatih terim'in eleştirilecek çok yönü var fakat nefret edilecek bi durumu olduğunu sanmıyorum. en fazla eskisi kadar sevmezsin olur biter. sonuçta bir emre belözoğlu değil bu adam.

    zaten bu aralar çok nefretten besleniyoruz. nasıl ki yıllardır takımda eski ruh yok diyorsak taraftarda da eski ruh kalmadı bence. eskiden takım ne kadar kötü olursa olsun taraftar hep destek verirdi. şimdi takımı sevdiği(!) için takımdan nefret eden bile var. evet bu nasıl oluyor ben de anlamıyorum. adam maçta mağlup olalım istiyor, puan kaybedelim istiyor hatta 5 yiyelim diyen var. ben bile sabri'yi ne kadar sevmiyor olsam da hiç sakatlansın demiyorum, birisi kötü oynadığını farketse de takımdan kesse diyorum. ha en fazla bağdemcikleri şişsin bi kaç gün yatsın demişimdir. ya da cırcır olsun maça çıkamasın demişimdir en fazla. bu kadar nefret dolu olmaya gerek yok.

    para mevzusuna gelince bu adam bu işten para kazanan tek insan değil. kazandığı paranın bu kadar yüksek olmasının nedeni ise senin futbol için insanlardan nefret edecek, onlara hakaret edecek boyutta olmandır. yalnızca bir oyun olan futbolu insanlardan nefret edecek kadar hayatında önemli bir yere koyarsan, o oyun artık endüstriyelleşir ve içinde bu kadar büyük paralar dönen bi sektör hâline gelir. yani eleştirdiğin yüksek maaşın miktarının asıl sebebi sensin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın