• 78
    iyi hoş adam da bazen sohbeti çok fena piç ediyor. misal muhabbetin en ateşli yerinde neolitik çağdan kalma anılarını anlatmaya başlıyor. çoğu da ilginç bile değil. misal "bu fener mi şampiyon olacak abi? heheyt... sene 75. tercüman'da çalışıyorum. rahmetli rıfat'la haber kovalıyoruz. tüm takım almanya kampında. takımın başında da didi var. antrenmana bir baktık kerpeten recep'le kaşar oğuz oynamıyor. takımın en önemli iki yıldızı...(isimleri, tarihleri tamamen attım, sohbeti piç etmiş vaziyette zaten)...haldun abi vardı, takımın genel koordinatörü. hayırdır abi?, dedik. dün uyku vaktinde pişpirik oynarken yakalamış hoca, dedi. yaa... var mı şimdi böyle sağlam hoca takımın başında abi?.." diyebiliyor. sonra tam muhabbet devam etmeye başlıyor, "86 sezonunu hatırladım, ilginçtir, o sezonda kültivatör musa'yı almıştı başkan zeytinburnu'ndan...(öehh amk)..." diye devam edebiliyor.

    onun dışında acayip bir aziz yıldırım nefreti var kemal amcada. adamın yaptığı her hareketi eleştiriyor. gerçi düzgün hareketi yok aziz'in de kemal amcam sinekten yağ da çıkarmıyor değil hani. türkiye gazetesi'nde yazardı eskiden. kocaman bir köşesi vardı bunun. 2007 sezonu arefesiydi yamulmuyorsam. fener carlos'u, biz de volkan yaman'ı almıştık.(u: tam umut sarıkaya tipi mutsuzluk tanımı amk :() "ulan kim bu volkan yaman?" filan diye düşünürken kendinin köşesinde bir yazı okumuştum. volkan da o sıralar bir hazırlık maçında -ya da ön eleme de olabilir- frikikten gol mü ne atmıştı. hatta gol de şu olabilir: https://www.youtube.com/watch?v=ACirfNfMJXI
    yazı da volkan'ın ne kadar muhteşem bir transfer olduğunu anlatıyor, "bu çocuğa dikkat edin, gelecek on yıla damgasını vuracak!(u: vuramadı :()" diye de fikrini destekliyordu. aynı yazıda da carlos'un bitik bir futbolcu olduğunu fener'e yatmaya geldiğini filan anlatıyordu. volkan o sezon ilk başlarda saman alevi gibi parlayıp söndü, carlos'la fener şl'de çeyrel final yaptı, iyi mi? hepsini geç, tam tersi performanslar da olabilirdi de... insan bir düşünür lan. roberto carlos! futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden biri. adam futbol oynasın diye mi alır carlos'u? maksat reklam. kemal amca da bilir bunu gerçi de sırf aziz'e gıcıklığına bazen böyle yorumlar yapabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın