• 1321
    şehidimiz var sözlük.

    mardin-midyat arası şenköy civarlarında mayın üzerinden geçen asker arabamızdaki 1 askerimiz bundan 2 saat önce şehit oldu. 9 tane de yaralımız var. kaderin şu cilvesine bakın ki diğer askerlerimizde olduğu gibi ufak şarapnel parçaları haricinde sıkıntı olmayan saldırıda, şehidimize tek bir şarapnel parçası karotisten giriyor ve askerimiz oracıkta başka hiçbir yaralanması olmadan şehit oluyor. diğer askerlerimizin ilk değerlendirmelere göre hayati hiçbir tehlikesi yok.

    ben suruç olayına kendi kardeşleri ölmüş gibi üzülen bir vatan evladıyım. ölenlere üzülmenin yada üzülmemenin insancası yoktur. bu kaçıncı şehidimiz inanın bilmiyorum. bildiğim tek şey artık haber değerini bile yitirmeye başlayan, yavaş yavaş kabullenmeye başladığımız şehit haberlerine daha yüksek ses çıkarmamız gerektiği. buna rağmen burada yaşadığım süre boyunca tertemiz insanlar tanıdım hani bazılarımızın ötekileştirdiği kürtler gibi. türkünden arabına, kürdünden çerkezine hepimizin aynı toprağın güzel farklılıkları olduğumuzu anlamamız için kaç ocak daha yanacak inanın bilmiyorum. hissettiğim tek şey ise kızgınlık. ona yada buna değil. bizi bu hale sokanlara. canları cehenneme hepsinin.

    bütün bunları nereden mi biliyorum. nöbetçi olmamasına rağmen haberi duyar duymaz acil servisinde soluğu alan, ekibinin yarısı gözyaşları içinde görevini yapmaya çalışırken yaralı bir cengaverimizin ağlayarak '' hocam hangi arkadaşım şehit oldu? kulun köpeğin olayım söyle bana.'' sözlerini işiten doktor benim.

    sen kul köpek olma kardeşim. biz yataklarımızda rahat uyurken vatanı koruyan sana, hepimiz kul köpek olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın