resim
Emre Can Coşkun
Takım:Kırşehir FSK
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 177
    bu çocuğu dilene dilene parlatacağım. altyapı oyuncularından tek umutlu olduğum isimdir kendisi. doğrudan tanımasam da karakter olarak gelişime çok açık görüyorum. sıkı çalışsın elbet o formayı kapacaktır. semih ile ikili olamaz ancak semih kontenjanını fazlasıyla doldurur. yanına bir adet ujfa lazım sadece.

    altyapıdan olmayan ancak a2'nin bir diğer yıldızı ise birçoğumuzun bildiği gibi sinan gümüş. sinan'nın gelişimi ise biraz daha sıkıntılı bir süreç. ciddi anlamda oturmuş bir taktiğimiz/sistemimiz yok, bu sebeple kanat oyuncularından oyun anlamında bekletilerimiz de net değil. kimi maçlarda içe kat eden kanat olur daha merkeze doğru oynar, kimi maçlarda klasik kanat oyuncusudur çizgiye inmesini bekleriz. bu iki oyun tarzını da becebilmesi için iyi bir eğiticinin olmadığı aşikar. başlıbaşına bir bkz --> -20 yaşındaki oyuncuyu eğitmek-

    sonuç olarak emre'nin kiralanması bu sene için doğru karar olarak karşılanabilir ancak sinan'ın bu sene kanat/forvet rotasyonunda birinci tercih olmaması demek galatasaray kariyerinin bitişi demektir. ve yine biliyoruz ki dakika 65 oyuncu değişikliği podolski çıkıyor olcan giriyor olacak.
    yoğun maç takviminde sinan'ın ortalama 3 maçta bir 11 başlaması gerekiyor. hem özgüven hem gelişim açısından oldukça önemli bir konu. patlar patlamaz kimse bilemez ama potansiyeli bariz bir oyuncuyu "yedek" düşünmek acımasızlıktır.

    in hamzaoglu we trust.

    not: ülkenin altyapı felsefesi benim futbol sevgime gem vuruyor sözlük, üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın