resim
Kolbeinn Sigþórsson
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.86
Uyruk:İzlanda
  • 15
    ben avrupa futbolunu takip edemiyorum. son 3-4 yıldır anca cl maçları, o da çocukları erkenden uyutabilirsek. yoksa nerde anasını satayım.

    hadi benim işim değil bu da, bizim scoutlar, transfer komiteleri de takip etmiyor anasını satayım. bu adamı sadece 1 kere izledim o da milli maçta bize karşı oynarken. yani bu adamın transfer edilip edilmemesi ile ilgili bir yazı değil bu. bu yazı tam olarak transfer etmemiz gereken adamların bu adam gibi olması gerektiği hakkında.

    adam 25 yaşında, 1,86 boyunda her 3 maçta bir gol atmış ve daş gibi. maliyeti de yazıyla üç rakamla 3 milyon euro. yani salih dursun kadar, tarıkın 2/3'ü, hunteların talep ettiği imza parası kadar.

    yıllardır hep aynı isimler dolaşır transfer piyasasında. bizim için podolski, huntelar, nani, essien falan. ben eminim ki bu haberlerin çoğu menejerlerin işi. adamlar ekmek kapısı olarak görmüşler, ellerindeki malı her sene satmaya çalışıyor. onları gerçekten anlayabiliyorum. adamların ekmek kapısı bu. benim anlayamadığım bizim yetkililer. abi dünyada başka forvet mi yok anasını satayım. siz sıkılmadınız mı her sene huntelar podolski ismini görmekten. sıkılmadınız mı hep son transferini yapan adamlara para bayılmaktan.

    ben takip edemiyorum o yüzden de kim var kim yok bilmiyorum. ama siz, bu işten para kazanan adamlar, yahu şu adam gibi bir adamı bulamıyorsanız gerçekten yazıklar olsun. galatasarayın değerini arttırın kardeşim, ölü yatırım yapmayın. bu adam 3 milyon euro. tutmazsa iki sene sonra 2,5'a satarsın. ama toplamda 15 milyon euro gömeceğin adam yani huntelar sakatlanırsa veya iyi oynayamazsa o para çöpe gider. çünkü adam 32 yaşında.

    bana gına geldi ama aynı isimleri görmekten. mesela belçikalı sağ bek varmış. en iyi 11'e seçilmiş falan. hiç duymadım. ama accayip sevindim. işte yahu olması gereken bu.

    burak 30
    podolski 30
    selçuk 30
    melo 32
    sneijder 31
    yasin 28
    sabri 31
    chedjou 30
    muslera 29

    ve hala alınmaya çalışılan adam huntelar. o da 32 yaşında. takımın hepsi 30-31 yaşında olunca takıma bi abi mi lazım düye düşünüyorlar anlamadım ki :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın