1994-95 UEFA Şampiyonlar Ligi 5.Hafta Maçı
21:45 Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 1
  • 25
    galatasarayımızın şampiyonlar ligindeki ilk galibiyetini aldığı maç olmuştur.

    hamza hamzaoğlu' 60 dakika mücadele edip yerine okan buruk girmiştir. canımsın hamza hocam. bize gurur dolu günleri yaşatacak kadronun kemik futbolcuları da sahadadır. okan, tugay, arif, ergün, suat, hakan..

    barcelona'nın kalesinde şimdiki sergio busquets'in babası olan herif var. orta sahada guardiola. forvette sansar romario. stoickov ve koeman da sahada.

    benim zihnimde kalan ilk futbol maçı bu olabilir. maçı falan pek hatırlamıyorum çünkü uyku saatim geldiğini söyledikleri için annemle babam uyumamı istiyorlar. odamdaydım ama parmak ucunda salonun kapısına kadar gelip dinliyordum. gerçi korner olunca heyecandan tekrar odama geçip kulağımı kapatıyordum. hakan şükür'ün penaltı golünü zaten izlemem mümkün değil.aman annemler uyanık olduğumu görmesin korkusundan odaya geçip gözümü ve kulağımı aynı anda kapatmaya çalışıyordum. akşam avuç avuç kabak çekirdeğini kabuğuyla yediğimi falan hatırlıyorum. hayatımın tek güzel tutkusunun bu olacağını bilemeden yatağın üzerine heyecandan yerinde duramayan çocuktum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın