resim
Aatif Chahechouhe
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.76
Uyruk:Fas
  • 147
    ben bu adamın özel hayranıyım. ya şimdi ne vizyonsuzluğum ne hainliğim kalacak ama olsun napalım kader buymuş bi türlü genele yaranamıyorum. elimizde atıf ile ilgili ne var. istatistik! ben bu bilgi yığının da amına koyayım ya basketboldaki gibi değil bu istatistik dedikleri şey, futbolda maalesef yeterince açıklamıyor olayı. bu adamda ama inanılmaz girdiler mevcut. kanat oyuncusu olarak gol krallığı görmüş herif sonuçta manyak bu. asist sayıları da harika bilmiyorum şimdi zamanında oz yazmış işte fransa liginden çıkıp da bu yaşında parlıyorsa ligin kötülüğünde falan diye katılıyorum ama ne bileyim giroud da kaç yaşında geldi bak nerelerde şimdi. tümden gelim tüme varım da çok bağlamıyor bazen işte ne bileyim işime hangisi gelirse.

    amrabat amrabat evet amrabat başka yazmayan kaldı mı? tamam geçiniz o zaman. muslerayı satalım onuru alalım süper fikirmiş bak ilk kez aklıma geliyor bu da. amrabat geleceği zaman da ben çok istemiştim tutmadı. gerçi tutmadı dediğim de şampiyonlar grupları çatır çatır çıktığımızda ne kaymağını yemiştik aslanım benim boşver.

    ya atıf diyoduk. sempatik ya ben bu adamı elimden geldiğince 5 büyüklerle oynarken mmm sonraaaa türkiye kupasında oynarken falan hep izledim her seferinde de bu ne abi sahada kaslı, diri bi beyin geziyo lan dedim. enteresan bi tarzı var. dribling yaparken bile topu istemediği zaman kaptırmıyor hatta gidin üzerine iki kişi yine bi şekilde pasını çıkarıyor. tam atatürk'ün seveceği tipte bi oyuncu bakın faul yapsın yapılsın gider rakibiyle tokalaşır-sarılır, pozitiftir, atmosferden etkilenmez. bu adamdaki en belirgin özelliğe gelecek olursak ilk olarak şutları falan mı diyorsunuz? geçiniz. pasları? yok o kadar da abartmayın. dribling? eh işte. ikiye birlerde nasıl (hamza hocamız çok sever bu oyunları)? harika ama yetmez. fiziksel kapasitesi? kusursuza yakın ama en en en değil hala. ben söyleyeyim ya kel başını yediğimin en belirgin özelliği zekası. bu adam neyi yapıp yapamayacağını çok çok çok iyi biliyor. egoist değil aksine her tam bir takım oyuncusu. aklımı kurcalayan tek şey büyük takım psikolojisi. yıllarca bi takımın yıldızıyken tüm gözler ondan medet umarken şimdi geldiği zaman bu kelim de saklanarak oynar mı? ya bana mı kaldı takımı kurtarmak ver sağa sol çok da şey yapmim diye mi oynar onu bilemem. yapmaz ya yok yok gelir dikine dikine oynar aslanım benim.

    benim kalbim temiz lan istediğim futbolcular teknik direktörler falan geliyor şu son 3-4 senedir falan. içlerinde prandelli de vardı mesela. vay be. yani transfer yapılacaksa ki illa yapılacak ben oyumu bu arkadaştan yana kullanıyorum. büyük ihtimalle de gelecek yani galatasarayımıza hayırlı olmanı temenni ederim şakşukacım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın